| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Tavsiye eden v.s varsa çok iyi olur. Cevaplarınızı bekliyorum. ![]() Hiç mi bilen duyan yoktur? ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | |
| | |
| | #3 |
![]() | Ben de Bursa'da Grafikerlik kursu arıyorum ama bulamadım.Bilen arkadaşlar varsa tavsiye edebilir mi? |
| | |
| | #4 |
![]() | bil-set adlı bir firma geçen sene kurs veriyordu hatta iş münasebetiyle bir kaç sefer bende derslere misafir olmuştum ama şuan aktif mi bilmiyorum eğer ulaşmak isterseniz pm yoluyla irtibata geçebilirsiniz benimle saygılarımla... |
| | |
| | #5 |
![]() | senin için google'dan araştırdım fakat düzgün bi sonuç elde edemedim üniversitelerin kursları var bi onları araştır istersen yada istanbul gibi bi durumun olursa sana staj yaptığım bilişim eğitim'i tavsiye edebilirim eğitimleri gerçekten kaliteli |
| | |
![]() | |
| Tags |
| bursada, grafik, kursu, tasarim, tasarm |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |