| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| Arkadaşlar bir konu hakkında çok takıldım yardımlarınızı bekliyorum. 1- < (sol button) 2- > (sağ button) 3- gorundu_mc (1. görüntü) 4- goruntu2_mc (2. göruntü) 5- goruntu3_mc (3. göruntü) Soru ? sahnede öncelikle sadece 1. görüntü olucak ilk başta. soğ buttona tıkladığımda 2. görüntü gelicek. aynı şekilde 3. görüntü flan sırayla gelicek. yine aynı şekilde sol button a tıkladığında geriye doğru çalışacak. yanı omnline katalog gibi olucak. bu konu hakknda kodlar araştırdım fakat bir türlü beceremedim. bilen arakdaşların yardımlarını bekliyorum. Mesaj thematrix tarafından (01-12-2008 Saat 00:11:07 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | aramaya devam ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | lütfen forum kurallarını dikkatli okuyunuz! |
| | |
| | #4 |
| banami dedin ne yaptimki ? | |
| | |
| | #5 |
![]() | 28-) Açmış olduğunuz konu, içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan "yardım", "lütfen yardım" "işte benim logom" "yeni yaptığım kartvizit" vb… genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmak yasaktır. |
| | |
| | #6 |
| bilmiyordum yaaa. o yuzdenmi kimse yardim etmiyor ![]() | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| acil, butonlarla, gecis, yapma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |