| | #1 |
![]() | Hangisini beğendiniz? yada hangi reng daha güzel olur ,? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
| | 1 sayısını yazdıgınız çalışmada ki, yumşaklığı ve estetiği yakalayan birisi, hemen altında nasıl olurda "p" harfinin kuyruğuna kelebeği yapıştırır. Bu kelebeklerin hepsi clipart mi? 1 tesedüfenmi çıktı ortaya? |
| | |
| | #3 |
![]() | Koyduk bakıyım nasıl oldum ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | ilk çalışma diğerlerinden daha güzel
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #5 |
| | Mesaj Nüket HOTALI tarafından (29-05-2008 Saat 23:26:02 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
![]() | Tşk ederim bende 1inciyi beğendim sizlerinde görüşlerini almak istedimevet pardon ben yanlış okumuşum hahahah |
| | |
| | #7 |
![]() | 1 derim valla |
| | |
| | #8 |
![]() | bence 1.daha güzel |
| | |
| | #9 |
| | 3. sü olur diğerleri olmaz. 1. tipografi çok sakat. düzeltecek bile bir yanı yok 2. hoş olmuş ama görselle tipo arasında iyi bir denge kurmak gerekiyor. bazen görseller tipografinin algısını zayıflatabiliyor. yazı ve görselin en dengeli kullanıldığı ve en beğendiğim ise 3.sü 4. ye de birşey demeye gerek yok olmamış bence. |
| | |
| | #10 |
![]() | arkadaşım eline sağlık uğraşmışsın ama benim hoşuma giden logo olmadı... ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| cafe, kelebek, logo, papillon |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |