| | #1 |
| | |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | albeniz asturias.Rodrigo John deep.ara sira m e t a l l i c a soft sarkilarini.Cover parcalari ne bilym 7 karanfil.Boyle dinlendirecek zihnimi acacak sarkilar iyi oluyo.Yada radyodan city fm aciyorum.Gunduzleri sakinlestiriyo |
| | |
| | #3 |
![]() | Çalisirken müzik dinlemiyorum. Ama çok sıkıldığımda açıyorum çılgın bir rock 2 dakka geliyorum kendime ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | genelde teknotrance dinlerim. davit vandetta - enigma falan filan. ayrıca son zamanlarda bana neler oluyosa bi arapça müzik aşkı başladı bu sıralar onları dinliyorum
__________________ grafik canavarı |
| | |
| | #5 |
![]() | greek - arabic tarzını seviyorum... ağırlıklı olarak bunları dinliyorum ama genelde kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim operayı bile... müzik olmadan çalışamıyorum... |
| | |
| | #6 |
![]() | sakinlik antistres müzik herşeydir benim için... bu yüzden klasik batı, opera, new age, chris de burg, tanita tikaram, lorenna mc kennet, j.j. johnson, enrico macias, alexiou, ugo farell, petra berger vs vazgeçilmezlerim arasındadır... türkçe parçalar dikkat dağıtıcı oluyor nedense... ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | rock sadece rock hertürlü rock ama sebnem ferahı tek gecerim benim icin ayrıcalıklı ![]() |
| | |
| | #8 |
| | |
| | |
| | #9 |
![]() |
__________________ ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-yi aklı eserinde |
| | |
| | #10 |
| | İşi bitiriyim sırf senin için ekliycem ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| çalışırken, dinlediğiniz, metallica, motivasyon, system of down, şarkıları |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |