| | #1 |
![]() | canım sıkılınca bişeler karalayım dedim.buyrun. ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Keşke canınız sıkılacak kadar boş vaktiniz olmasa ve logo yapımı konusunda araştırmalar yapsanız,zamanla edindiğiniz tecrübe,bilgi ve birikimle "... firmanın logo tasarımı" diye bir konu açsanız.Bu şekilde çalışmanıza yorum yazarken kimsenin "canı sıkılmaz" diye düşünüyorum. Şaka bir yana bu platform da o kadar çok güzel şey mevcut ki inanın incelemekten canınız asla sıkılmaz.Kolay gelsin.
__________________ Öğrenmeyi hala meslek edinmedin mi? |
| | |
| | #3 |
![]() | senin canın bayağ bir sıkılmış anlaşılan ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | Bir akadaşada yazdım bu yazıyı.can sıkıntısında logo tasarlanmaz o logo olmaz çizilen şeyde.logo bir firma yada kuruluşun kimliğini belirlemek amaçıyla çizilir arkadaşım arkadaşların dediklerine katılıyorum araştıra yapsan bu konu ile ilgili senin için daha yararlı.ve çok güzel katagoriler altın da mükemel çalışmalar var onları incelemeni öneririm.
__________________ » Sorularını Yürekten Sorarsan, Cevaplarınıda Yürekten Alırsın..... |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
![]() | Güzel olmuş benimde canım sıkılınca daha güsel tasarım yaparım Ellerine sağlık tabi insanın morali bozuk oluncada yapamaz bunu da unutma ![]() |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
araştırma konusunda haklı olabilirsiniz ama logo tasarlanmıcak anlamına gelmez illaki bir firma için çizilmez kendini geliştirmek içinde araştırmalar yaptıktan sonrada kendini sınamak için tasarlanır
__________________ Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir | |
| | |
| | #8 |
![]() | Yorumlar için teşekkürler de.biri de logo hakkında yorum yapsa daha yararlı olurdu benim açımdan.araştırmaya gelince her zaman....ben freehan e başlayalı 3 ay oldu ![]() |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
bazı arkadaşlar nedense çok bilmiş olduklarından (?) işi eleştireceklerine sistemi eleştiriyor, akıl verme yoluna gidiyorlar(...) logon çok karanlık olmuş gölge kullanman okumayı zorlaştırıyor bir de simge ile yazı boyutlarını gözden geçirmelisin çalışmaya devam et ![]()
__________________ | H S N G N R | | |
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Tags |
| logosu, sıkıntısı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |