| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | hoş olmuş ama fazla bakınca gözlerimi şaşı gibi hissettim...:::::::::: ![]()
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #3 |
![]() | Seni tanımadığım için önceki denemelerin hakkında bilgim yok, bu yüzden bu çalışma üzerinde gördüklerimi söyliyeceğim, Fotoğraf makinası decupesinde bolca çapak var, decupe yapmayı biraz daha geliştirsen hiç fena olmaz. Ayrıca typo için; "Canon' la" da yaptığın boşluk bir hata olarak nitelendirilir. Makinanın özelliklerini belirten çerçeven sönük kalmış. Ürünleri seçici kılan özellikleridir ancak sen bunu en arka plana atmışsın. Bir de; fotoğraf makinalarının tanıtımları yapılırken her zaman birincil özellikler en öne çıkar. ISO değeri ikincil bir reklam değeridir. Bunun yerine birçok birincil özellik yazabilirdin. Bu noktalara dikkat edersen güzel bir çalışma çıkacağı kanaatindeyim. Başarılar. |
| | |
| | #4 |
![]() | hizalamada sorun olmuş bence göz 5ayrı yere odaklanıyo anlaşılılırlığı azaltıyo buda daha etkili olması için sade olan isinin hizlaarınıda azaltırsan daha ii etki bırakır bence emeğine sağlık
__________________ gülüşüm fotoğrafım olsun gözlerine |
| | |
| | #5 |
![]() | Canon logosu aşağıda hoş durmamış. genel olarak çok beğendim eline sağlık!
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #6 |
![]() | canon gibi bi markaya basit kaçmış arkadaşım.... slogan güzel fakat doğru yazı karakteriyle ve doğru yerde kullanılmamış...
__________________ Gördüğünden fazla, düşündüğünden az değilim.... |
| | |
| | #7 |
| | Marka var ürün yok.Sönük kalmış. |
| | |
| | #8 |
![]() | Yorumlarınız için tesekkürler dikkate alacagım. |
| | |
| | #9 |
![]() | çalışma güzel olmuş kardeşim daha iyi çalışmalara birlikte imza atacağız. arkadaşlarında bahsettiği gibi bi kaç detay söz konusu onları iyileştirmen gerekiyor biraz daha yoğunlaşırsan güzel işler çıkartacağına inanıyorum slogan ve zeminde bir bütünlük var bunları göremeyenler var aksine görüp tebrik etmeyip farklı yerlerden farklı şeyler ve hep aynı şeylere değinen arkadaşlarımızda var sonuçta herşey senin elinde bizimkiler sadece öğretici fikirler başarılar diliyorum
__________________ Bir kulaç daha atsam karadayım... ben hiç böyle bir denize dalmadım..! |
| | |
| | #10 |
![]() | Çok sagol kardeşim inşallah Detaylı ve destekleyici yorumun için çok teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Tags |
| afis, canon, fotograf |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |