| | #1 |
![]() | ![]() ![]() arkadaşlar, iki güzel çizimi sizlerle paylaşmak istiyorum. bence çok başarılı,özellikle tek elmayı beğendim. belki işinize yarar.incelemek istersiniz. (bu arada resimlerin screen shotlarını alırken birdahakine daha dikkatli olacağıma söz veriyorum,gerçekten çok çirkin görünüyor.boyutları orantısız,ah ah neyse .)
__________________ Derin bir denizin dibine çökmüş, bir hazine aşk denen Gafilen bir av olur aniden. Bir kalp ve diğeri hükmeden. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | gerçekten çok güzel olmuş elmalar.çok gerçekçi görünüyor.Emeğine sağlık. |
| | |
| | #3 |
![]() | valla süper olmuş. sanki ısırsam şapur şupur sular akacak gibi furuyor |
| | |
| | #4 |
![]() | ciddi bir emek harcandığı kesin çok güzel gözüküyor emeğinize sağlık... paylaşım için teşekkürler. |
| | |
| | #5 |
![]() | kesinlikle çok emek var, dosyayı indirip inceleyince şunu anladım, başarı ayrıntılarda gizli.gerçekten en ufak detay bile belki bize çizim esnasında önemsiz gibi geliyor;ama bitirdikten sonra böyle gerçeğinden ayırt edilemez bir parça meydana getirmenize sebep oluyor. acele etmeden,ayrıntılara eğilerek çalışmak gerekli.
__________________ Derin bir denizin dibine çökmüş, bir hazine aşk denen Gafilen bir av olur aniden. Bir kalp ve diğeri hükmeden. |
| | |
| | #6 |
![]() | Kullanıcı dostu arayüzü ile corelDRAW'ı çok pratik buluyorum. Ufak tefek hatalarına rağmen çok güzel bir çalışma. Çalışmayı nasıl gerçekleştirdiğini, biraz açıklarsan sevinirim. Kolay Gelsin |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
ben daha bu kadar ustalaşmadım. sadece elimdeki beğendiğim çalışmaları paylaşmak amaçlı yayımladım. eğer çizimler bana ait olsalardı seve seve anlatırdım. bende yakın zamanda üzerinde çalıştığım bir çalışmayı paylaşıcam. bu kadar profesyonel değil;ama ilk çalışmam.onun üzerine konuşmak üzere.kolay gelsin tüm grafiker.net üyelerine.
__________________ Derin bir denizin dibine çökmüş, bir hazine aşk denen Gafilen bir av olur aniden. Bir kalp ve diğeri hükmeden. | |
| | |
| | #8 |
![]() | eline sağlık hocam anormal güzel bi çizim
__________________ kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi. kah inerim yeryüzüne seyreder alem beni. |
| | |
| | #9 |
![]() | cok basarili bir calisma paylasim icin tesekkurler |
| | |
| | #10 |
![]() | Ben üye olalı çok olmadı. Bu çizimi daha yeni görebildim. Siteyi hala inceleme aşamasındayım. Tek diyeceğim ÜÜÜFFF. |
| | |
![]() |
| Tags |
| elma, cdr formatinda elma, cdr, formatinda elma cizimleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |