| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | aşağıdaki insanlar eğleniyomu yoksa kirlikten rahatsız olmuş halleri mi eline sağlık stop kısmı çok ii olmuş t nin üstündekiler taşmasaymış p nin içinden de bi şaşkın koala kullanabiiilirisn aklıma geldi birden çevre diyince bence tabi eline sağlık
__________________ gülüşüm fotoğrafım olsun gözlerine |
| | |
| | #3 |
![]() | teşekkürler çok iyi bi fikir denicem |
| | |
| | #4 |
![]() | ingilizce kullanmasan en azından beni memnun edersin tabi senin tercihin o aşagıdakiler gerçektende saçlarını savura savura boğuluyorlar clipartlar bazen isteklerimize tam anlamıyla cevap vermeyebilir işte bu noktada tasarım başlar. Fikrin güzel devam kolay gelsin...
__________________ O KADAR GEÇ Kİ ARTIK ERKEN SAYILIR... |
| | |
| | #5 |
![]() | tasarım güzel gerçektende ama arkadaşlarıma katılıyorum aşağıdaki resimde boğuluyolarmı yoksa dans mı ediyorlar belli değil o resmi değiştirsen daha güzel olur emeğine sağlıkk |
| | |
| | #6 |
![]() | Çalışma güzel, amacı, mesajıda gayet güzel.. Fakat bazı objeler cidden oturmamış, ya da taşmalar olmuş, freedesing ın bahsettiği gibi T deki taşma çok gözü hoş görünmüyor.. Yine başka güzel bir nokta mr.circassian arkadaşımdan "STOP" yerine "DUR" kullanabilirdin, he O daki o atraksiyonu yakalayamazdın belki.. ya da "İnsan Kendi Sonunda Boğuldu" bölümünde ingilizce yazsaydın bir bütünlük olurdu, genele hizmet ediyorum derdin Yine alttaki silüetler için doğru yorumlar verilmiş.. haricinde ellerine sağlık gayet hoş bir çalışma...
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
| | #7 |
![]() | üzerinde çalışmalısın birazda kendi çizgin olsun işin içinde başarılar
__________________ yarattığınız markalara bakın sizlerde birer markasınız.... |
| | |
| | #8 |
![]() | Ya bu süper bişi tebrik ederim emeğine sağlık |
| | |
![]() |
| Tags |
| cevre, kirliliği |