| | #1 |
![]() | |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Güsel bir başlangıç...Hatice nerede bu arada çizdinmi onu,merak ettim
__________________ İmza yok |
| | |
| | #3 |
![]() | Yok hatice bi arkadaşım benm onun resmini vektörele dönüştürücem onu öyle canlandırmayı düşünüyorum ama eminim pro bi çalışma olmayacak karakter ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | Arkadaşlar bi yorum pLs ! |
| | |
| | #5 |
![]() | çok hoş olmuş. devamını da görmek isteriz...
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #6 |
![]() | galiba avatarındaki resimde romanın sonu olacak çalışma güzel ama biraz boş sadece bir yazıya 1 sayfa ayırırsan çok maliyetli olur |
| | |
| | #7 |
![]() | senin de dediğin gibi bu bir başlangıç ve söylenecek çok fazla şey yok + sessiz bir gecede bir şehir manzarası şimdilik çizimin...Ancak şu da varki çizgi romanlarda en belirgin öğelerden biri siluetler -keskin silüetler- yani binaların silueti daha koyu olmalı bence ve bi de ne zaman ki "hatice"nin çizimi yer alır işte o zaman çizgi roman havasına bürünmeye başlar ona göre de yorumlar yapılır - kolay gelsin ![]() |
| | |
| | #8 |
| | bence gayet sade ve hoş bi çalışma olmuş. başlangıç olarak gayet iyi. saygılarımla... |
| | |
| | #9 |
![]() | eline sağlık hoş gözüküyo
__________________ s_s |
| | |
| | #10 |
![]() | Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar mutlaka dikkate alacağım ... |
| | |
![]() |
| Tags |
| çalışmam, cizgi, icin, roman, yorum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |