| | #1 |
![]() | meslek lisesi grafik bölümünden mezunum elimden geleni bu.. sizce elim resime yatkın mı, yorumlarınızı bekliyorum... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesaj thematrix tarafından (21-08-2008 Saat 14:29:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: görsel ekleme |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | resimleri yüklerken 2 http yazılı kalmış... tekrar düzeltirseniz çalışmalarınızı görebiliriz... |
| | |
| | #3 |
![]() | profesyonel değilim ama beğendim .. |
| | |
| | #4 |
![]() | bence güzel oranlarda sorun yok devam et elin yatkın ve ii işler çıkarabilirsin bence ben çalışmalrını beğendim ![]()
__________________ gülüşüm fotoğrafım olsun gözlerine |
| | |
| | #5 |
![]() | paylaşım için teşekkürler,güzel çalışmalar...
__________________ Thİs İs My LiFe ________!!! |
| | |
| | #6 |
![]() | Çizimler güzel ama gölgelendirmeler bayağı bir çalışma istiyor Yumuşak kalemler ve yavaş kalem hareketleriyle gölgelendirmelerde çalışmanı öneririm. ![]()
__________________ Akıl insanın külahında bir çividir.Yumruk yemeden içeri girmez. |
| | |
| | #7 |
![]() | sürahi çok gerçekçi olmuş bence ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | koltuk hariç iyi çalışmalar derinlik kaybı var koltukta..emeğine sağlık.. |
| | |
| | #9 |
![]() | çalışmalar gayet güzel eline sağlık
__________________ |
| | |
| | #10 |
![]() | gayet güzel gerçekten ![]() başarılarının devamını dilerim
__________________ 1. Sadelik esastır! 2. Küçük güzeldir! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| birkaci, birkaçı, çizimlerimden |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |