| | #1 |
![]() | cnc routerde 3d uygulamalar için hangi programı en basit ve kullanışlı ..kullanan arkadaşlar varsa tavsiye edebilirmi..tşk.
__________________ Gamsız inek, kasabın bıçağını yalar.... |
| | |
| | #2 |
![]() | biz ' enrote 3 ' kullanıyoruz cnc' de yeniyiz, sanırım 'auto cad' de gerekli
__________________ gökhan Mesaj Mehmet NAS tarafından (12-10-2008 Saat 01:52:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: web adres. |
| | |
| | #3 |
![]() | art cam da olabilir
__________________ Gelmeden maksat cihana, Bir güzel iş görmedir. Bir ilahi aşk içinde, Kul hayatı sürmedir. |
| | |
| | #4 |
![]() | zate art cam kullanıorum ama belki daha basit programlar olabilir
__________________ Gamsız inek, kasabın bıçağını yalar.... |
| | |
| | #5 |
![]() | scanvecin yazmis oldugu program 3d takim yolu olusturmak icin bicilmis kaftan artcam de isinizi gorebilir piyasada yerli cnc ler 3 boyut yoktur siddetle kanada mali olan AXYZ yi tavsiye ediyorum |
| | |
| | #6 |
![]() | Tek ßir Program Yeter ArtCam
__________________ İlk Önce Beni Tanı, Sonra Tasarla |
| | |
| | #7 |
![]() | slm kimse varmı |
| | |
| | #8 |
![]() | 1520 x 3090mm ebatlarında 3 eksenli cnc tezgahım var kabartma plexi ve mdf oymak istiyorum nasıl yapatım |
| | |
| | #9 |
![]() | Typeedit kullanıyoruz ahsapta bence mukemmel hergun bısey kesfedıyorum |
| | |
| | #10 |
![]() | arkadaşım kullandığın cnc programının zaten bir 3d uygulaması vardır..bunu bazı firmalar direkt makina ile beraber verir bazılarıda ek ücretle plug-in olarak verir...kişi için en uygunu kendi programının 3d uygulamasıdır...Ama illaki ayrı bir program olmasını istiyorum diyorsan artcam öneririm..ama şunu unutma kullandığın makina bir çalışma sistemi yani tanıdığı bir cod dili vardır.bu cod dili genelde gcode olur.. Mesaj usta tarafından (19-03-2008 Saat 17:30:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme |
| | |
![]() |
| Tags |
| cnc, hangi, icin, iin, program, routerde, uygulamalar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |