| | #1 |
![]() | ÇOCUKSU KORKULAR ![]() İKİ BİLİNMEYENLİ GECE ![]() ORMAN ![]() GECE ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | iyi herşey hoş güzel'de o ikinci çalışmadaki salyangoz ne oluyor ? bir espirimi ? onu kaldır ordan bence tüm güzelliği bozmuş çalışmalar güzel emeğine sağlık..
__________________ İlk Önce Beni Tanı, Sonra Tasarla |
| | |
| | #3 |
![]() | çok tatlılar hepsi ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | Çok teşekkür ederim Salyangoza gelince! Gece ormanda sadece ağaçlar ve uğultular yoktur düşün bakalım Yorum için teşekkürler. |
| | |
| | #5 |
![]() |
__________________ İlk Önce Beni Tanı, Sonra Tasarla |
| | |
| | #6 |
![]() | Ewet işte orda haklısın ama ne bilim onun çok belirgin olmasını istedim bitek o parlasın istedim ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | bence kesinlikle orman )) ara tonlar arasındaki uyum harika olmuş.) vurgulanan iki kavramda bir rengin; iki ayrı uç tonlamalarını kullanman başarılı olmuş eline sağlık ne diyeyim ki başka![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | Ayrıntılı yorumun için Çok teşekkür ederim ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | ormanlı çalışmalar harika olmuş kahverengi ağırlıklı olan süper bayıldım ellerine sağlık |
| | |
| | #10 |
![]() | Teşekkür ederim.Begenmene sevindim ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| illustrasyon |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |