| | #1 |
![]() | ![]() Yorumlarınızı Bekliyorum. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | niye cadı? niye gitgide gençleşiyor? niye her seferinde daha sevimli oluyor :? ![]()
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #3 |
![]() | bu cadı ir müddet sonra melek olur... |
| | |
| | #4 |
![]() | evet Kanatlı Melek Birde cadıda Bebek Olur Çıkarİ |
| | |
| | #5 |
![]() | Bu cadı benim çizdiğimden daha sevimli olmuş, hem kedisi de varmış Bence güzel bi çizim![]() Çirkin yaşlı cadı beklentilerini de karşılamak lazım tabiii ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | Arkadaşlar Bu Cadı Sevimli Bu saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde işini yürüten bi cadı kediside zati sessiz olunca sevimli oliyor bizim komşu bu aslında ben ordan çizdim ![]() ![]() ![]() Ya bide Nasıl Olurda Cadıyı Meleğe Çevirinionuz insan bi Gaz verirde hevesima rtar oynamıyorum alın misketlerim sizin olsun |
| | |
| | #7 |
![]() | Eline sağlık güzel çizim |
| | |
![]() |
| Tags |
| cad, cadi, cizimi, corel, izimi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |