| | #1 |
![]() |
__________________ grafik canavarı |
| | |
| | #2 |
![]() | çok saol yaa valla bende böle şeyler arıyodum çok makbule geçti ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | gayet güzel çizimler paylaşım için saolunn |
| | |
| | #4 |
| | harika bir paylaşım |
| | |
| | #5 |
![]() | hoş çizimler grafist + teşekkürler daha önceden davetiye tasarımı ile uğraştım emin olun eğer çizime meraklıysanız bu tür çizimlerden siz de yapabilirsiniz güzel şeyler ortaya çıkıyo + davetiye üzerinde çiziminizi görmek de ayrıca hoş oluyo ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | arşiv için güzel şeyler emeğine sağlık |
| | |
| | #7 |
![]() | saolun arkadaşlar. rica ederim. benim patron saolsun. tutturdu davetiye basıcaz karikatür çalış die. bende netten bulduğum karikatürleri üzserinden çalıştım. ama tabi davetiyelr hayal olunca bunlar elimizde kaldı. bende sizlerle paylaşayım dedim..
__________________ grafik canavarı |
| | |
| | #8 |
![]() | teşekkürler güzel paylaşım sezon öncesi herkesin işine yarar umartım ![]()
__________________ Gerçek sadedir... ________grafikerkartal®________ Herşey bir tıklama ile başlar ve hayaller vektör olur... |
| | |
| | #9 |
![]() | gerçekten çok tatlılar çok saol paylaşım için ellerine sağlık... |
| | |
| | #10 |
![]() | saolasin kardes |
| | |
![]() |
| Tags |
| davetiye, draw, karikatur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |