Corel Darwda yazıları Bezier Tool da Cizdigimde ben Oval Yapamıyorum

Corel Draw Soru ve Sorunlarınız - Corel Darwda yazıları Bezier Tool da Cizdigimde ben Oval Yapamıyorum ...

Cevapla
Corel Darwda yazıları Bezier Tool da Cizdigimde ben Oval Yapamıyorum
haylazoo isimli Üye şimdilik offline konumundadır

haylazoo

Bilg. Teknikeri / Bursa

Standart

Corel Darwda yazıları Bezier Tool da Cizdigimde ben Oval Yapamıyorum

Alt 13-03-2010 #1
Sponsorlu Bağlantılar

Şimdi Arkadaşlar Benim Bir sorunum var Corel Darwda yazıları Bezier Tool da Cizdigimde ben Oval Yapamıyorum Kare Kare Oluyor Onları Tam Oturtmak Duzelmek Icın Neler Yapabılırım Yardımcı Yani Kople Yazıyı yazdıkdan Sonra Yazılar Hep Şekılsız Oluyor Bi şekıl veremıyorum Yani Şöyle


Corel Darwda yazıları Bezier Tool da Cizdigimde ben Oval Yapamıyorum
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

hunterboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır

hunterboy

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 13-03-2010 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
Sıfırdan çizdiysen eğer çizerken kesik hatlar kullanma point noktasını işaretledikten sonra imleci yukarı aşşağı oynararak oval hat verebilirsin.
Bu mesajdan alıntı yap
haylazoo isimli Üye şimdilik offline konumundadır

haylazoo

Bilg. Teknikeri / Bursa

Standart

Yok Resım Uzerinden aldım

Alt 13-03-2010 #3
Yok resim üzerinden aldım ama resimde Gosterdıgım gıbı cok hata var cok zorlanıyorum Bu kOnuda Oval olmuyor bır yerını yaparken bır tarafı bozuluyor anlamadım gıtıı
Bu mesajdan alıntı yap
hunterboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır

hunterboy

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 13-03-2010 #4
cdr halini upload edersen bi bakmak isterim çizime
Bu mesajdan alıntı yap
haylazoo isimli Üye şimdilik offline konumundadır

haylazoo

Bilg. Teknikeri / Bursa

Standart
Alt 13-03-2010 #5
Resmin altında Link verdım ama geldimi
Bu mesajdan alıntı yap
VolkanTEKiN isimli Üye şimdilik offline konumundadır

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ ♫♪

Grafiker / Bursa

Standart
Alt 13-03-2010 #6
Öncelikle hangi nokta arasını ovalleştirmek istiyorsanız onları ya da hepsini seçili hale getirin.
Corel Darwda yazıları Bezier Tool da Cizdigimde ben Oval Yapamıyorum

Ardından aşağıdaki görselde ok ile gösterdiğim "Convert Line to Curve" ikonuna tıkalyınız.
Corel Darwda yazıları Bezier Tool da Cizdigimde ben Oval Yapamıyorum

Şimdi istediğiniz yeri "Shape Tool (F10)" aracı ile tutarak ovalleştirebilirsiniz.



..::Grafikerler.net Hizmetleri::..

Bu mesajdan alıntı yap
haylazoo isimli Üye şimdilik offline konumundadır

haylazoo

Bilg. Teknikeri / Bursa

Standart
Alt 13-03-2010 #7
HERŞEY İÇİN tŞEKKÜR EDERİM Corel Darwda yazıları Bezier Tool da Cizdigimde ben Oval Yapamıyorum)
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
Wizard Sorunu Beni deli etti Yardımcı Olurmusunuz Lütfen KeRNeL Grafik Tasarımcıların Soru ve Sorunları 1 26-02-2009 13:49:11

Kapat
Şifremi Unuttum?