| | #1 |
![]() | Aslında problem benle alakalı olabilir elbet de, şudur ki, Freehand de bulunan vektörel bir logoyu .eps olarak export edip Corel Draw'da açtım, renk farklılığı elde ettim... Örneği aşağıdadır, freehand versiyonu ![]() corel versiyonu ![]() bunun, sebebi ve çözümüne dair yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kolay gelsin..
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Renklerin CMYK değerleri aynı mı? Yoksa sadece görünürde mi renk değişiyor? Görünürde renk değişiyorsa bu gayet normal çünkü FH ile Corel'in renk yönetimi birbirinden farklıdır. Kullandığınız yazılımların renk yönetimi aynı bile olsa farklı profillerde çalışıyorsanız görünürde yine renkler değişir. |
| | |
| | #3 | |
![]() | Alıntı:
meğersem müşterimiz iletmemiş freehand versiyonunu, matbaacının haberi yokmuş, naparsın ![]() teşekkürler tekrar..
__________________ time to re-imagination the world..! | |
| | |
| | #4 |
![]() | problemini çözebildinmi arkadaşım...yardımcı olamadım sana...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #5 |
![]() | fontain yada gradident li dolgularda freehandan pdf ıolarak kaydedersen daha olumlu sonuç alısrsın çizmeye devam |
| | |
![]() |
| Tags |
| corel, freehand, problemi, renk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |