corel i neden sevmiyorum:(:(

Grafik Tasarımcıların Soru ve Sorunları - corel i neden sevmiyorum:(:( ...

Cevapla
corel i neden sevmiyorum:(:(
zagrahifideker isimli Üye şimdilik offline konumundadır

zagrahifideker

Grafiker / Kayseri

Standart
Alt 26-01-2009 #11
Sponsorlu Bağlantılar

Özür dilerim bir daha olmaz...
Bu mesajdan alıntı yap
Rüveyda SALIK isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Rüveyda SALIK

MissGraphic

Grafiker / Bursa

Standart
Alt 26-01-2009 #12
                             Sponsorlu Bağlantılar
Bende coreli sevmiyorum ve kullanmıyorum.
İyiki adobe var, illüstratörde yaptıkların corelde açılabiliyor.
Ve illüstratör avantajları daha fazla bana göre.
En sevdiğin dersen; ilk göz ağrım canım freehand'im derim. corel i neden sevmiyorum:(:(
Bu mesajdan alıntı yap
bilgilknur isimli Üye şimdilik offline konumundadır

bilgilknur(36)

Bilg. Teknikeri / İstanbul

Standart
Alt 26-01-2009 #13
Bende freehandden sonra Corel'i senin gibi yeni öğrenmeye çalışanlardanım ve yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm,program neredeyse 1 yıldır yüklenmiş durumdaydı bilgisayarıma ama ne zaman açsam karmaşık görünürdü ve kapatırdım hemen,ama öğrenmem gerek dedim,eh işte şimdi elimden geldiğince yapıyorum bişeyler ama sevdimde bence biraz üzerine gitmelisin,freehand ile corelin detaylarını buradaki bir çok arkadaş kadar bilmediğim içinmidir anlamadım ama freehand ile aralarında çok fark göremedim gibi.belki zamanla öğrenicem bunuda.kolay gelsin.
Bu mesajdan alıntı yap
sss.ibel isimli Üye şimdilik offline konumundadır

sss.ibel(26)

Sanat Yn. / İstanbul

Standart
Alt 26-01-2009 #14
yardımınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar
belkide coreli keşfetmediğim için onu karışık zor ve gereksiz görüyorumdur.ilk olarak freehand i öğrendiğim için photoshop u da gereksiz ve karışık görüyordum.ne zaman dekupe yapmaya mecbur kaldım ozaman photoshop u açtım.daha sonra elim alıştı ve keşvettikce photoshop u sevdim.corel i de açıp üzerinde çalışmam lazım,aslında corel de diğer programlar kadar önemli
Bu mesajdan alıntı yap
Büşra Giritoğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Büşra Giritoğlu(28)

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 26-01-2009 #15
sibelcim aynı sorunu bende yaşıyorum.lise 2de öğrendim freehandi ve çok alıştım üniversitedeyken yarım dönem corel dersi görmüştüm yüksek notlar almama rağmen alışamadım.herne kadar benzer program deselerde bariz farklılıklar var ama bende bu işin peşini bırakmicam.freehand kadar öğrenemesemde öğrenicem coreli.
Bu mesajdan alıntı yap
xselim isimli Üye şimdilik offline konumundadır

xselim(30)

Forumdan Uzaklaştırıldı

Standart
Alt 26-01-2009 #16
corel de eğer efek kullanılmadığı taktirde export ai. ordan tekrar ai. 8.0 ve (L) freehand corel i neden sevmiyorum:(:(
Bu mesajdan alıntı yap
fatihcee isimli Üye şimdilik offline konumundadır

fatihcee

Hiç Biri / İstanbul

Standart
Alt 26-01-2009 #17
Bende İlk gözağrım Freehand ama Corel bana freehandi unutturdu çünkü çok işlevsel, tabi her programın eksik yönleri mevcut. Bende İşi profesyonel anlamada yapmadan önce yüklemiştim Coreli açıyorum kapıyorum, açıyorum akpıyorum çok karmaşık sinir bozucu ve yapamadıkça deliriyordum. Sonra birgün işe girdim biz Corel kullanıyoruz dediler, elime iş geldi ve yaptım bi tuttum bi dahada bırakmadım, şimdi freehand hiç açmıyorum diyebilirim, ama hakkını vermek lazım zamanındada ondan vazgeçememiştim corel i neden sevmiyorum:(:( Yani öğrenmek için oturuyorsan sıkılıp kalkabiliyosun, ipler senin elinde ama iş varsa yapmak zorundasındır ve yapıyorsuncorel i neden sevmiyorum:(:( aynıalrını yaşadım
Bu mesajdan alıntı yap
johnson isimli Üye şimdilik offline konumundadır

johnson

Öğrenci (Diğer) / İstanbul

Standart
Alt 26-01-2009 #18
freehandi sevmiyorum ve kullanmıyorum iyiki corel varmış corel i neden sevmiyorum:(:( ikisinide kullanan farkı anlar zaten
Bu mesajdan alıntı yap
thematrix isimli Üye şimdilik offline konumundadır

thematrix(36)

Bir dizi iz

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 26-01-2009 #19
Bu Aslında sevmemek değil, korku diye nitelendiriyorum, ilk öğrendiğiniz program Freehand olduğundan, Freehand ile yaptığınız işleri Corel Draw ile daha kolay yapılabileceğini öğrenmekten ve ilerleyen zamanlarda Freehandi kullanmayacağınızdan korktuğunuz için Corel Draw hakkındaki düşünceleriniz böyle olabilir.
Bu mesajdan alıntı yap
dozi2582 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

dozi2582(35)

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 28-01-2009 #20
corel corel olalı böle seven görmemiştir seni çok seviyorum corel corel i neden sevmiyorum:(:(
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Tags
corel, neden, sevmiyorum

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
Neden? Spectra Neden? Seiko Neden? Konica Quatas Dijital makineler 91 28-08-2013 08:39:07
vistada corel neden kitleniyor? aysgl Corel Draw 10 28-03-2009 13:46:55
Boş Corel Belgesi Neden Bu kadar şişer aktaselcuk Corel Draw 4 08-08-2008 14:18:25
matbaa için neden corel N/A2 Corel Draw 7 18-04-2008 14:45:26
Corel 11'de Dolgu yapamıyorum neden? KenShi Corel Draw 13 10-03-2008 00:43:58

Kapat
Şifremi Unuttum?