corel i neden sevmiyorum:(:(

Grafik Tasarımcıların Soru ve Sorunları - corel i neden sevmiyorum:(:( ...

Cevapla
corel i neden sevmiyorum:(:(
electronwarrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır

electronwarrior

Grafiker / İzmir

Standart
Alt 08-02-2009 #21
Sponsorlu Bağlantılar

Corel düşman! ondan 1 an önce kurtulun illustratore gecin corel i neden sevmiyorum:(:(
Bu mesajdan alıntı yap
kopukhasan isimli Üye şimdilik offline konumundadır

kopukhasan

Hiç Biri / Antalya

Standart
Alt 08-02-2009 #22
                             Sponsorlu Bağlantılar
Corel düşman! ondan 1 an önce kurtulun illustratore gecin corel i neden sevmiyorum:(:(
coreli çözmüş corel ile iyi geçinen biri
başka ek bir programa ihtiyaç duymaz
her ne kadar alışkanlıkla alakalı olsa da
corel her yönden freehandden daha pratik ve kullanışlı
Bu mesajdan alıntı yap
damla1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

damla1(32)

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 08-02-2009 #23
ben coreli hiç kullanmadım ama çokta merak ediyorum adım atmalıyım buradaki derslerden başlıycam fazla program göz çıkarmazcorel i neden sevmiyorum:(:(
Bu mesajdan alıntı yap
kopukhasan isimli Üye şimdilik offline konumundadır

kopukhasan

Hiç Biri / Antalya

Standart
Alt 08-02-2009 #24
ben coreli hiç kullanmadım ama çokta merak ediyorum adım atmalıyım buradaki derslerden başlıycam fazla program göz çıkarmazcorel i neden sevmiyorum:(:(
corel senin işine yarayabilir corel i neden sevmiyorum:(:( sürekli vektör aramak yerine kendin çizersin corel i neden sevmiyorum:(:(
Bu mesajdan alıntı yap
emre_ozturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır

emre_ozturk

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 20-07-2012 #25
mac'te freehand pc'de corel diyorum ve şunu da ekliyorum. Programların mantığı aynıdır. O mantığı kavradıktan sonra corelide illustratoru'de freehandi kullanırsın. Örnek Corel de Combine Freehand de Join İllustrator da Compound Path'dir.
Bu mesajdan alıntı yap
sss.ibel isimli Üye şimdilik offline konumundadır

sss.ibel(26)

Sanat Yn. / İstanbul

Standart
Alt 20-07-2012 #26
Bu konuyu 3 yıl önce lisede açmıştım görüşüm hala değişmedi değişen şu, freehanden uzaktaştım her tasarımcı gibi illustrator çok iyi kullanıyor ve seviyorum ve halaa corel düşmanıyımmm corel i neden sevmiyorum:(:(D
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Tags
corel, neden, sevmiyorum

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
Neden? Spectra Neden? Seiko Neden? Konica Quatas Dijital makineler 91 28-08-2013 08:39:07
vistada corel neden kitleniyor? aysgl Corel Draw 10 28-03-2009 13:46:55
Boş Corel Belgesi Neden Bu kadar şişer aktaselcuk Corel Draw 4 08-08-2008 14:18:25
matbaa için neden corel N/A2 Corel Draw 7 18-04-2008 14:45:26
Corel 11'de Dolgu yapamıyorum neden? KenShi Corel Draw 13 10-03-2008 00:43:58

Kapat
Şifremi Unuttum?