|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar ben coreldeki bu problemi bir türlü çözemedim.4 sayfa yanyana açılınca bile kasılıp kalıyor.Sistemim kötü değil hızlı çalışmasını engelleyen bir ayarımı var bilmiyorum.Eğer biliyorsanız lütfen yardım edin
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
c/Windows/fonts'ta ne kadar çok font varsa corel o kadar yavaşlıyor. kullanmadığığın fontları sil bir dene
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Sistem özelliklerin nedir kardeşim?
|
|
|
|
#5 |
![]() |
4 çekirdek işlemci intel .gforce 9600 ekran kartı..asus ana kart sağlam sayılabilecek bir sisstem var
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
BAŞKA BİR SEÇENEK YOKMU PROBLEMİ HALA ÇÖZEMEDİM.Kesinlikle bir çözüm yolu olmalı bu yavaşlığın.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Fontların sıkıntılıdır
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Benim aklıma da 2 şey geliyor.
1- Fontların çok olması. 2- Tools >Options> Memory deki ayarlarının değiştirilmiş olması. Olabilir. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
corel 12 kullanınca aynı sorun bendede vardı x3 kullanıorum şimdi fontlarda fazla hızlı çalışıo
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
fontların bu kadar sorun yaptığını sanmıyorum. hele hele font navigatörü kullanırsanız, isterseniz 10.000 font yükleyin kasma olmaz. bir işyerinde çalışırken bende de olmuştu. hatta bir kaç arkadaştanda aynı tür şikayetler almıştım. forumdaki üstatlardan biriylede bu konuda yazışmış, çözüm aramıştık. hatta 2 defa format bile atmıştım. Ancak çözüm bulamamıştım. ben o zaman lisans meselesine bağlamış ve o şekilde çalışmaya devam etmek zoruda kalmıştım.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| çalışıyor, corel, kadar, lütfen, neden, yardım, yavaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|