| | #1 |
![]() | |
| | |
| | #2 |
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | Ben Senİn YaptiĞin ÇaliŞmayi Aldim Ama Benden Şİfre İstİyor Nasil Olcek Bu İŞ Şİmdİk... ELLERİNE SAĞLIK BU ARADA ÇOK FANTASTİK OLMUS ELLERİNE SAĞLIK... |
| | |
| | #4 |
![]() | ![]() Yukarıda verdiğim resime baktıktan sonrada hala nasıl olacak bu şifre diyorsanız... Benim başka bir şey diyecek halim kalmadı derim.
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #5 |
![]() | sağolasın arkadaşım |
| | |
| | #6 |
![]() | küçük bişi sorsam olur dimi? iş ilanlarında corelde dizgi yapabilmek gibi bişi gördüm bunun hakkında bir bilginiz var mı acaba? Mesaj HORUS tarafından (15-12-2007 Saat 13:32:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood |
| | |
| | #7 |
![]() | Corel In Texture Die Bi Programi Vardi Zamaninda Onu GelİŞtİrdİler Yeni Verdiyonlari Var HiÇ Kullanmadim Ama Herhalde Ondan Bahsedİyolardir Corelworld Mu Ne Oyle BiŞey Sanirim bende Bilmiyom Interneten Bakmak Lazim Merak Edİorsan Bak Bakicam Ben Birazdan
__________________ BANA BASIT SADE ANLAT ABİCİM |
| | |
| | #8 |
![]() | yada hazır sablonlar üzerine kurulu bir dizgi olabilir kartvizit broşür felan yani turmatsan sentez kutlu renksan bu gibi firmaların geniş bir katalogu vardır ve ordaki calısan grafiker arkadaslarımız genellikle dizgi yapar.
__________________ İlk Önce Beni Tanı, Sonra Tasarla |
| | |
| | #9 |
![]() | vidoyu çalıştıramayanlara ne gibi önerileriniz var |
| | |
| | #10 |
![]() | arkadaşlar yanlış konuya yazsam bile yanıtlarsanız sevinirim ben adobe photoshop 7 kullanıyorum sizce adobe mi yoksa corel mi daha başarılı montaj ve efekt konusunda ayrıca filtre filan da yapıyorum.... |
| | |
![]() |
| Tags |
| corel, photo, paint, altn, yaz, yapm, flash, video |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |