| | #1 |
![]() | |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | dostum eline saglık. zaten draw da yapılan takvimler konusunda bi başlımız var keşke orada paylaşımda buılunsaydın. zira corel x3 - 12- 11 - 10 hiç farketmez
__________________ Hayat; vektorel kısa bir çizgiden ibaret. O nu dilediğinizce çizin. Çizin, çizin... KORKMAYIN ![]() +-+-+-+-+-+ |a|D|o|B|e| +-+-+-+-+-+ |
| | |
| | #3 |
![]() | daha önceden download ettiğimiz 2008 olanının aynısı. sadece tarihler değişmiş...
__________________ kader ne ise olur etme merak, nefsine uyma hakk'ın emrine bak, altından ağacın olsa zümrütten toprak, akibet gözünü doyurur bir avuç toprak.. |
| | |
| | #4 |
![]() | teşekkürler...
__________________ Gelmeden maksat cihana, Bir güzel iş görmedir. Bir ilahi aşk içinde, Kul hayatı sürmedir. |
| | |
| | #5 |
![]() | çok teşekkürler kardeşim, ben çok beğendim... |
| | |
| | #6 |
![]() | teşekkürler... Elinize sağlık.... Yalnız 2008 takvimi yanlış diye uyarmıştınız. Umarım buda aynı sorun yoktur ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | ya emeğine sağlık ta günlerin yeri doğru değilmi benmi günlerden bi haberim ![]()
__________________ acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlızlıklar olur ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | bizlerle paylaştığın için teşekkürler çalışmalarında başarılar |
| | |
| | #9 |
![]() | emeğine sağlık çok tşk. |
| | |
| | #10 |
![]() | Saol Çok İ Oldu |
| | |
![]() |
| Tags |