| |
#1 |
![]() | Öncelikle panoramik görüntünüzü oluşturacak fotoğraflarınızı tek bir klasöre ekleyin.(En iyi 360 derece fotoğraf 20′den fazla çekilen kare ile oluşturulabilir.) Sonra Photoshop’u açalım ve ''Edit/Scripts/Load Files into Stack''butonuna tıklayalım. ![]() Ve açılan ekranda Browser’ı tıklayıp yine açılan pencerede fotoğrafları ayırdığımız klasördeki tüm kareleri seçelim ve Ok diyelim. Birkaç işlem yaptıktan sonra fotoğraflarınızı ayrı ayrı layer’larda tutacaktır ve bu layer’ların hepsini seçili tutup,'' Edit/Auto-Align Layers'' butonuna tıklayalım. ![]() Ve açılan pencerede ''Auto''’yu seçelim. ![]() Ok dedikten sonra fotoğrafınız birleştirilecektir.Işık farkından dolayı oluşan hataları ise manuel olarak yine Photoshop’un içinden yapabilmemiz (Layer’ların hepsi açık olduğu için) daha basit. Ve sonuç; ![]() Kolay Gelsin.. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | ali emre harıkasın paylasım ıcın sagol ama trıpodla golgen gozlerden kacmıyor ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | dikkat etmemişim ama fofoğraftaki kişi ben değilim.İnternetten bulduğum bir resim.Dikkatin için sağol |
| | |
| | #4 |
![]() | Henüz denemedim ama ellerine sağlık yararlı olacağını düşünüyorum...
__________________ Hepimiz sorumluyuz herkesin bir suçu var, Zaman aşımına uğrar ya da hışımına rastlar Bunun için gözün ağlar,kafan duvara da toslar yazık okadar dost var inandıklarımızın arasında çok fark var...(Sagopa Kajmer) Beni Öldürdün deyse bari,yedi buçuk milyar hepsi fani Yanlımaz Şairim 40 yıllık kani,dünya süreli rüya ve herkes fani. Kendini melek sananların hepsi cani, Dikkak dibe çekti senide zebani, İlleti zillet üzerime geldi ani, başım öne düşer ama olamam mani...(Sagopa kajmer) |
| | |
| | #5 |
![]() | Teşekkürler Ps CS3 süper bir program olmuş.Denemenizi tavsiye ederim. |
| | |
| | #6 |
![]() | teşekkürler dostum |
| | |
| | #7 |
![]() | en kısa zamanda deniyecem belkide yarın inşallah yararı olur bana |
| | |
![]() |
| Tags |
| cs3, farkiyla, fotograf, nasil, ogrenelim, panaromik fotograf, panoramik, photoshop, photoshopand#8217ta, yapilir |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.grafikerler.net/cs3-farkiyla-photoshop-ta-panoramik-fotograf-nasil-yapilir-ogrenelim-t3212.html | ||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| Photoshopta Panoramik Fotograf NasiL YapiLir .? | MuzLuSoda.Com | This thread | Refback | 04-06-2008 23:58:20 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |