| | #1 |
![]() | Deviantart'ta rastladığım bir çalışma, paylaşayım dedim. ![]() (Matthew Marquez)
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | cok ayıp cok ![]() süper çalışma teşekkürler kardeşim ![]() curves! ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | hmmmm...eeee...şeyyyy...güzel... yansıma gibi duruyo...yazıların arkasından ışık gelip kadının vucudunu sarmış gibi..ki eğer öyleyse bence çok başarılı olmuş...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #4 |
![]() | Güzel düşünülmüş gayet başarılı bir çalışma teşekkürler |
| | |
| | #5 |
![]() | can kardeşim valla eline sağlık çok iyi... ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | şahincim iki kelime ile çok güzel olmuş (şimdi dicekler bu çocuğun adi can'mı, şahin'mi yoksa erdemir'mi )
__________________ Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık, çalınan birinin kalbiyse eğer. |
| | |
| | #7 |
![]() | (: çok başarıLı . .
__________________ || || |
| | |
| | #8 |
![]() | yahu cengiz, engin ben yapmadım abi onu, yanlış anlaşılmadı değil mi bir açıklama yazmıştım ama? keşke yapmış olsam elbet ![]()
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
| | #9 |
![]() | . .hani o ortası boş harfler vardır onların ışık ayarlanıp yansıması sanırsam ki bu çalışma.güzel çalışma olmuş
__________________ . ..oyunhayalbOzanbazı. |
| | |
![]() |
| Tags |
| curves |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |