| | #1 |
![]() | Arkadaşlar Merhabalar. Ben Davetiyelerin yazılarını yazdırabilecegim bir yazıcı arıyorum. arnaızda kullanan varmı acaba. eğer var yardımcı olursanız çok sveınırım. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Xerox docucolor yada Renkli lazer (300gr) bulabilirsen işini görür.
__________________ Önemli olan ekmek değil, onu yetiştirmektir.. |
| | |
| | #3 |
![]() | normal katologdaki davetiyelerin iç baskılarından söz ediyosan lazer kullanman çok zor yerinde olsam canon ip3300 kullanırdım hem karttuşu ucuz hemde çok seri
__________________ Gamsız inek, kasabın bıçağını yalar.... |
| | |
| | #4 |
![]() | al bitane epson bide dışardan mürekkep dolum sistemi ekle benim arkadaşım da var adam yazıcının 10 katı parasını çıkardı. tıkır tıkır basıyo |
| | |
| | #5 |
![]() | ben Hp 1018 kullanıyorum çokta kalite basıyor tavsiye ederim dahaönce 6L kullandım oda iyi |
| | |
| | #6 |
![]() | Davetiye işinde riso yu kullana bilrisin alacagının makina için ne kadar bütce ayırdın bilmiyorum ama bu makinalar ofset makinalardan bir adım önce kullanın makineler diye biliyorum. Şu fotokopi işim var onu halletikten sonra adamların ankarada yerleri var önümüzdekihafta gidecegim ürünü tet etikten sorna geriekli yorumları yaparım sana. |
| | |
| | #7 |
![]() | önce davetiye baskısının renklimi siyah beyaz baskı yapacağına karar vermelisin, renkli olursa ilginç olur ve pazarda daha çok ilgi görür bu yüzden canon ürünlerini tavsiye ederim. |
| | |
![]() |
| Tags |
| basacak, davetiye, varmi, varmı, yazici, yazıcı, yazıcı ile davetiye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |