| | #1 |
![]() | ArkadaŞlar Detayli Dekupe YapabİleceĞİm Bİ Program Var Mi? Corel Ve Photoshoptan HarİÇ.ÖrneĞİn FotoĞrafÇilar Dekupeyİ Hangİ Programla Yapiyorlar. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Photoshopla yapiolar ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | Photoshop işin uzmanıdır bu konuda
__________________ Grafik hayal etmektir, Fotoğraf görmektir, yazmak anlatmaktır... Hayal ediyorum, görüyorum anlıyormusun? |
| | |
| | #4 |
![]() | photoshoptan daha iyi dekupe yapabilen bi program ne duyudm nede gördüm ![]()
__________________ Gerçek sadedir... ________grafikerkartal®________ Herşey bir tıklama ile başlar ve hayaller vektör olur... |
| | |
| | #5 |
![]() | Lütfen konunun içeriği hakkında bilgi veren başlıklar kullanınız. Başlığınızı değiştiriyorum... |
| | |
| | #6 |
![]() | eger interneti biraz araştırsaydınız cok var.... mesela corel kullanan arkadasların cok iyi bilmesi gerekir. corel firmasının cıkardıgı Ultimate Knockout bu program bir devrim ve sadece machintosh bilgisayarlarda calışıyorsu. şimdilerde Fluid Mask Pro ve onOne Software firmasının mask pro programı her iki platform icin PS altında calışan pluginleri cıkardı
__________________ Hayat; vektorel kısa bir çizgiden ibaret. O nu dilediğinizce çizin. Çizin, çizin... KORKMAYIN ![]() +-+-+-+-+-+ |a|D|o|B|e| +-+-+-+-+-+ |
| | |
| | #7 |
![]() | Tesekkürler adobe ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | hepinize teşekkürler |
| | |
| | #9 |
![]() | rica ederim bahsettigim programlar yardımı ile seffaef bir su bardagını hatta su fıskıyesınden cıkan damlaları ayırmanız mumkun ama baya bi ugrastırıyor onu solım. vee ıyı bır rama sahıp makınenız olursa ıyı olur. saç dekupe edıcem diye sacınızdan başınızdan olmayın ![]()
__________________ Hayat; vektorel kısa bir çizgiden ibaret. O nu dilediğinizce çizin. Çizin, çizin... KORKMAYIN ![]() +-+-+-+-+-+ |a|D|o|B|e| +-+-+-+-+-+ |
| | |
| | #10 |
![]() | Haklisin Hassas Konular Bunlar ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| detayli dekupe |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |