| | #1 |
![]() | arkadaşlar yeni başladıgım için tam manası ile programa hakim değilim ama kendimce bişey yaptım yorumlarınızı bekliyorum tamam öbürü kötüydu kabul ediyorum bende hiç begenmedim bunlara ne diyeceksiniz geliştirecegiz kendimizi yardımlarınızla eksiklerimizi söyleyerek şimdiden yardımlarınız için teşekürler Mesaj HORUS tarafından (04-01-2008 Saat 14:27:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: mükerrer |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
| | Bence bunlar hiç olmamış... logo bu şekilde çalışılmaz zaten... Tekrar denemelisin |
| | |
| | #3 |
![]() | yorumsuz arkadaşın dediğinden daha olumsuz eleştiriler yapcam ama bi kaç çalışma daha göndermeni isterdik belki bu çok kötüdür hemen ön eleştiri yapmayalım gerçekden güzel çalışmaları olan bir arkadaşımızsındır belki
__________________ En İyi Meslek İnsanlıktır. |
| | |
| | #4 |
![]() | Ya gerçekten olmamis ama daha fazla denemeler yapmalisin. Sonucta iyi bir seyler bulacaksin. Basarilar. |
| | |
| | #5 |
![]() | Seninde söylediğin gibi daha bu işlerde yenisin.Diğer arkadaşların aksine sana daha fazla deneme yapmalısın tavsiyesinde bulunmuyorum.Benim tavsiyem hiç bir deneme yapmadan, bu ve başka sitelerdeki, tv lerdeki, caddelerdeki yapılan çalışmaları gözlemlemen. Yani kendini, gözlemleyerek belli bir kıvama getirmen.Daha sonra çalışma denemeleri yapmalısın. |
| | |
| | #6 |
![]() | Biraz daha değil baya bi üstünde çalışma yapmalısın bu şekilde olmaz sanki corel veya freehand ten yapmılmıs gıbı deılde sankı powerpointte yapılmış gibi sanki belkı logo ustunde çalışırsan güzel bi logo olabilir.... biraz daha örneklerle donelerle kendını toparla ![]()
__________________ __________________________________ є υ р н я λ т є ѕ __________________________________Gazetenin Yoğunlugundan Şimdilik Buralarda Yokum ! ... |
| | |
| | #7 |
![]() | silbaştan çalışılması gerekiyor bence. farklı doneleri göz önünde bulundurarak çalış bence sıkılmadan ve sakince beynini işe odakla bak neler çıkıyor ortaya..
__________________ kader ne ise olur etme merak, nefsine uyma hakk'ın emrine bak, altından ağacın olsa zümrütten toprak, akibet gözünü doyurur bir avuç toprak.. |
| | |
| | #8 |
![]() | yok abi bakıyorumda hiçbişey yk valla ben paintte daha güzellini yaparım çook çalışman lazım ....silbaştan yanı gerçktn...
__________________ __________________________________ є υ р н я λ т є ѕ __________________________________Gazetenin Yoğunlugundan Şimdilik Buralarda Yokum ! ... |
| | |
| | #9 |
![]() | aynı konunun devamı için yeni topik açmanız yasak birleştirildi
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #10 |
![]() | dostum renkler çok cansız ve logoya bakınca ne olduğu anlaşılmıyor |
| | |
![]() |
| Tags |
| denge, yayn, evi, logo, yorumlar, unutulmasn |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |