| | #1 |
![]() ![]() | Çok kişi tasarım için over point kullanıyorlar ve az kışı anatomi uygulıyorlar…benim dersimde kaç tane anatomi uygularak kuru kafayı yapalım: 1. Eğer siz resmine üzerine bakarsınız anlarsınız ne neye yarıyor. ![]() 2. Daha sonra bütün objeleri Convert to Corvers ( Ctrl+Q) edip Shape Tool (F10) ile köşeleri düzeltiyoruz. ![]() 3. Bu adımda dolgu rengi veriyoruz, nerde açık nerde koy rengi belirleyeceğiz, daha sonra reng retüşü yapıyoruz, gölge, ışık, daha orijinal yüz ifadesi vermesi için. ![]() 4. İnteractive Transparency Tool ve İnteractive Distortion Toll ile son detayları tamamlıyoruz. ![]() Bir yöntem daha : 1. İlk dersinde gibi ilk önce form oluşturuyoruz, Covert to Curvers (Ctrl+ Q), Shape tool (F10) ile deforme ederek kafa şeklimizi doğal hale getiriyoruz. ![]() 2. Daha sonra dolgu rengi veriyoruz, gölge ışık ve çıkıntılar. ![]() 3. Blend Tool, Interactive Transparency Tool, and Interactive Distortion Tool ile daha gerçek bir renk tonu ortaya çıkmasını sağlıyoruz. Daha net görünmesi için View>Wireframe e tıkladığımızda sadece çizgi görebiliriz ![]() ![]() Çeviri: kasta095 |
| | |
| | #2 |
![]() | Tebrik ederim kasta095 ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() ![]() | |
| | |
| | #4 |
![]() | çok başarılı. ellerine sağlık. |
| | |
| | #5 |
![]() ![]() | |
| | |
| | #6 |
![]() | gerçekten mükemmel olmuş tebrikler kasta eline sağlık
__________________ Ne Oldum Demiceksin NE olucamda Demiceksin Noluyoo LEANnn Diceksin |
| | |
| | #7 |
![]() | çok güzel olmuş, eline sağlık, ders için teşekkürler |
| | |
| | #8 |
![]() ![]() | ben teşekür ediyoru |
| | |
| | #9 |
![]() | bence bu dökümanların cdr hallerinide koyarsak paylaşıma anlamayan arkadaşların olma ihtimali çok yüksek en azından inceleyerek daha iyi konuya vakıf olabilirler...
__________________ Gerçek sadedir... ________grafikerkartal®________ Herşey bir tıklama ile başlar ve hayaller vektör olur... |
| | |
| | #10 |
![]() | çok güzel anlatım olmuş yarınkı çalımamı sectim bıle yapdıgımda eklerım emegınıze saglık |
| | |
![]() |
| Tags |
| ders, corel kuru kafa, corel draw ornekleri, corel draw anlatimlari, corel dravda kuru, kafa cizmek dersi, kurukafa cizimi vektorel |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |