| | #1 |
![]() | dun aksam beni yanliş anlıyanlar oldu longcolor ve graphtech kullananlar beni cok iyi anlar bu makinaları kullanan ve şikayeti olan arkadaşlar arıyorum not AveA .....ATALİNE ABİ KARDEŞTİR |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | şimdi biraz daha anlaşılır oldu ama şu var benim arkadaşda long color almıştı makine devamlı sorun sorun sorun valla adam tamir etmekten servisden dha iyi anlar oldu en sonunda avea makinesini myjet le değişti biraz sıkıntı çekti ama sonuçta makineye kullandığı zaman içinde hiç bir ödeme yapmadı.
__________________ Gamsız inek, kasabın bıçağını yalar.... |
| | |
| | #3 |
![]() | arkadasım dedıgın arkadasın bana telefonunu verırmısın eyer eskı makınayı vermemısse tazmınat hakkı ve yenı makınayı bırlıra para verneden sahıp olma hakkına sahıp bırde ızmırde boyle bır dava kazanıldı ornek dava gosterıyoruz bende actım eyer ılgılenırse benım tel ********************** Mesaj HORUS tarafından (02-02-2008 Saat 01:51:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: telefon ve mail vermek yasak |
| | |
| | #4 |
![]() | daha önce başka konuda uyarıldınız kuralları kumadığınız açık telefon vermek yasak tekrar uyarmak zorunda bırakmayın
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
__________________ Gamsız inek, kasabın bıçağını yalar.... | |
| | |
| | #6 |
![]() | kardeş.. İstersen seninle biz kanka olalım ![]() Ben de 3 yıl longcolor kullandım... A&A'daki Atilla Keşkekler ve Ataline'daki Atalay Keşkekler kardeş. evet bu doğru.. Ama neden ayrıldılar bilmiyorum.... Longcolor yüzünden hastanelik olmuştum.... Resimlerini de koyacağım:......
__________________ Trene Bakacak Deneyimli Öküz Aranıyor... |
| | |
| | #7 |
![]() | bence AveA Üzerine düşeni yapmıştı bende biliyorum TYüm makınaları tamır edebılıyor ve gerekırse degıstırıyor bunu bufgun hangı fırma yaptı soyleyın bakalım ben cok memnunum. Graphtec'e gelince bir tek kelime bile söyletmem dünyanınj en profesyonel makinası poza tanıma sistemi olsun yarımk mm yuvarlak kesebilen kaç tane makina var söylesenize bu arkadasların graphtecle derdı yok firmayla derdı var grarhtecı kullanıyor bence.Ama cok zor kardes ugrasma.Ben tanıyorum senı zor bu ısler. Mesaj Mehmet NAS tarafından (4 Hafta önce Saat 23:37:32 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 |
![]() | çin malı kore malı makinamı illallah satmadan melek oluyorlar sattıkdan sonra bi parça lazım olsa adamı feleket tırtıklıyorlar kıçımın üzerine oturamaz oldum tırtıklamdan dolayı yara oldu |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
TYüm makınaları tamır edebılıyor ve gerekırse degıstırıyor bunu bufgun hangı fırma yaptı soyleyın bakalım ben cok memnunum. Söylüyorum : İstanbul Reklam poza tanıma sistemi olsun yarımk mm yuvarlak kesebilen kaç tane makina var söylesenize Söylüyorum: Mutoh , Roland , Summa, Graphtec , Graphtec'e gelince bir tek kelime bile söyletmem dünyanınj en profesyonel makinası Cevap : Sen başka makine görmemişsin daha.. ( Çin de üretilen kesiciler haricinde dünyada bir çok profesyonel pozalı kesim makinesi mevcut... Benim fikrime göre en profesyoneli diye bir şey yok.. Hepsi güzel makineler.. Arkasında birçok mühendis çalışmalası var .. Kolay Gelsin..... Sevgiler Saygılar.. Mesaj Erkan DERYA tarafından (4 Hafta önce Saat 07:02:38 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() |
| Tags |
| aypl makineler, dertli, makinaci, makinacı, makineci, makinecı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |