Corel Draw - Desenler -Çizim teknik temelleri Sponsorlu Bağlantılar Arkadaşlar çok uzun çalışmalarla bir arkadaşımın darmadağın olmuş bir kitabından ve başka kaynaklardan scanner ile tarayıp temizlediğim yüzlerce desen resim çizim motif figur dosyasını sizlerlede paylaşmak istedim umarım ...
![]() |
|
Desenler -Çizim teknik temelleri
|
tabelacılar.Grafikerle uğraşan herkesin kesinlikle elinde olması lazım diye düşünüyorum. Özellikle grafik işini öğreneceğim diyenler çok iyi incelemeli. Umarım işinize yarar.

| Sponsor Links |
ya buna benzer bir dökümanda bende vardı. pdf olarak yanlış hatırlanıyorsam. Ancak bize ait olmayan bir kültürün çizimleri olduğu için pek dikkate almadım. eğer yeterince talipli çıkarsa ve bir yere upload etmeyi öğrenirsem koyarım.Tüm medeniyetlerin beşiği Anadolu'dur. Aslında Medeniyet kültür sanatın çıkış noktası üzerinde yaşama şansına sahip olduğumuz bu topraklardır.Burada yaşayan çağdaş anlamıyla buraya aittir.Çoğu bir şekilde (!) başka ülkelere götürülmüş olabilir fakat dünya üzerinde bu kadar medeniyete yurtluk yapmış bir başka coğrafya daha yoktur. Biz 1071 de filan gelmedik buraya ,onbinlerce yıldırda buradayız.
| Sponsor Links |
![]() |
| Tags |
cizim teknikleri, cizim teknik temelleri, ekmek teknesi d ![]() |