| | #1 |
![]() | Desenli ve Kabartmalı Yazı Yapımı öncelikle desenli bir yüzük buluyoruz (siz ne tür bir desen isterseniz onu yapabilirsiniz) daha sonra desenlerin üzerine yazımızı yazıyoruz. ![]() Yazıyı yazdıktan sonra resmi seçili hale getirip effect / power clip / place inside container seçeneğini seçerek çıkan ok ile yazının üzerini tıklıyoruz. ![]() tıkladıktan sonra resim yazının içerisinde kesilecek, sonra bitmap / convert to bitmaps seçeneğini tıkalyarak yazımızı resime çeviriyoruz. ![]() daha sonra edit bitmap seçeneğini tıklıyoruz. ![]() corel photo paint programına geçtik; effects / texture / plastic seçeneğini tıklıyoruz ![]() ayarları değiştirerek yazıya kabartma effect i veriyoruz ve işlem tamam ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | Kısa ve öz bir anlatım olmuş, tebrikler thematrix ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | Eline sağlık Thematrix teşekkürler... |
| | |
| | #4 |
![]() | buna teşekkür etmeden geçemeyeceğim ufkumu genişletiyorsunuz. |
| | |
| | #5 |
![]() | çok teşekkürler |
| | |
| | #6 |
![]() | en son corel photopaintte işlemler bittikden sonra arka planı nasıl transparan yapıoruz yani arkada hiçbişey olmıcak |
| | |
| | #7 |
![]() | Hımm ben bu tarz efectler için photoshopu kullanıyordum gerek yokmuş teşekkürler |
| | |
| | #8 |
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | |
| | |
| | #10 |
![]() | hocam teşekkürler yardımcı çalışmalarınız için.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| altın, corel, desen, desenli, draw, emboss, grafik, grafiker, gümüş, güzel, image, jpeg, kabartma, kabartmalı, karakter, paint, photo, resim, yapımı, yazy |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |