| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | sanırsam bunun üstünde hala çalışıyorsun. çünkü bu bitmiş bir işe benzemiyor. ama dediğim gibiyse iyi gidiyorsun. kolay gelsin |
| | |
| | #3 |
![]() | Daha bitmedi alt kısımları ve yüzü eksik. Yüz kısmında kendimi geliştiriyorum. |
| | |
| | #4 |
![]() | vücutlara özenmişsinn belli ama gözler, kaşlar.. hepsinin aynı onlara da değişiklik yaparsan çok daha güzel olur devamını bekliyorumm emeğine sağlık güzel çalışma |
| | |
| | #5 |
![]() | Bu kızların hepsi siyahi İngiliz olması lazım. Michelle'in pantolonu beline tam oturmamış ve pek siyahi olmamış. Beyonce'nin saçları biraz sarmaşık gibi o da siyahi değil. Kelly'nin ise karnı biraz tuhaf. Üçünün de gözleri aynı. Tahminimce bitince çok güzel bişey çıkacak. |
| | |
| | #6 |
![]() | kadının saçı eline çizmemiş gibime geliyor saçını orjinalin potre ayarını otomatik çevirmiş galiba photoshopta mı yaptınız? birda göbeği biraz tuhaftır biraz daha çalışsanız daha güzel olur başarını devamını diliyorum |
| | |
| | #7 |
![]() | bunların hepsi siyahi ingiliz se ortadaki beyonce heralde ama onun ten rengi çok açık biraz daha koyulaştırmalısın bence |
| | |
| | #8 |
![]() | Ten renkleri aynısı olsun istemedim zaten farklı ten renkleri denedim. |
| | |
| | #9 |
![]() | acaba hangi programla çiziyorsun? |
| | |
| | #10 |
![]() | bitmiş halini de görmek isteriz. daha iyi yorumlar alacağına eminim. eline sağlık!
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
![]() |
| Tags |
| child, destiny, illustrasyon |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |