| | #1 |
![]() | Tüm makine kullanıcılarına kolay gelsin. Aşağıda makinelarin Rip programının linkleri mevcuttur. İlerleyen günlerde Türkiye piyasasında kullanılan tüm makinelere ait Rip programlarının linklerini tek tek sizlere sunacağım. İhtiyacınız olduğunda buradan temin edebilirsiniz. Önemli Not: Bu programlar kesinlikle kaçak veya korsan değildir,virüs içermez.Dangıl veya şifreleri makina kullanıcılarında zaten olduğundan şifre veya crack dosyası yoktur.Her kullanıcı kendisine özel verilmiş olan lisans numarasını gireceğinden programları rahatlıkla ve çekinmeden indirebilirsiniz... |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | abicim saygılar liyuprint programının 3,2 versiyonu varmı acaba.. Ben buldum ama sadece 1 pass'ta doğru ölçüyü veriyor... |
| | |
| | #3 |
![]() | cumartesi günü atıcam liyuprint programını |
| | |
| | #4 |
![]() | sabırsızlıkla bekleyeceğim.... |
| | |
| | #5 |
![]() | güzel bilgiler teşekkürler |
| | |
| | #6 |
![]() | teşekkür ederiz . |
| | |
| | #7 |
![]() | Ben longcolor 3308 kullanmıştım.. Işimi görebilir.. Yine de saolasın mst... Bu sadece .prn dosyasını açıyor....
__________________ Trene Bakacak Deneyimli Öküz Aranıyor... |
| | |
| | #8 |
![]() | şu linklere bi elatan yok mu ölü hepsi linklerin |
| | |
| | #9 |
![]() | Adminden onay alırsam sağlam linkler bağlıyacam...
__________________ Sevgiler , Saygılar. Erkan DERYA ® |
| | |
| | #10 |
![]() | rip programlarının linkleri yenilendi indirebilirsiniz |
| | |
![]() |
| Tags |
| baski, dijital, makina, makinesi, programlari, programları, rip |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |