| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Mor zeminde ağız figürü hiç hoş durmamış, onu öne çıkaracak bir renk kullanılsaydı daha iyi olurdu sanırım. |
| | |
| | #3 |
![]() | yorumunuz için teşekkürler birde öyle deniyecem Mesaj by grafik tarafından (07-02-2008 Saat 19:49:43 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
![]() | Ya sadece kendi fikrimi söliyeyim, kesinlikle cazip degil. |
| | |
| | #5 |
![]() | |
| | |
| | #6 |
![]() | Beyaz zemin kullan derim, gerisine karismam ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | sinir bozucu şeyler her zaman gaha çok akılda kalır.en çok sevdiğimiz şarkıyı hatırlayamazken en uyuz bulduğumuz şarkıyı dilimize dolanmış bulmazmıyız kendimizi çoğunlukla!evet estetik açıdan hoş bi reklam değil ama akılda kalıcılığı açısından bakarsak tam isabet..bence.
__________________ |
| | |
| | #8 |
| | merhaba bi yorum da benden.. bu tür işlerde geneli beyaz olursa ve çok açık tonda mavi veya bi turkuaz (çok açık) hatlarla öne çıkarmak istediğini sunarsan (çok açık) daha yansıtıcı olur. ve hijyen çağrışımı.. |
| | |
| | #9 |
![]() | yorumlarınız için çok teşekkür ederim. bu işte daha çok yeni olduğum için sizin yapmış olduğunuz yorumlar doğrultusunda daha iyi bi çalışma ortaya çıkacağına inanıyorum. |
| | |
| | #10 |
![]() | bende mor zemini beğenmedim ayrıca farklı bir fotoğrafla deneyebilirsin mesela şirin bir çocuk herkesin daha fazla ilgisini çekebilir... onun dışında yazı sitili oldukça güzel |
| | |
![]() |
| Tags |
| canta, yorumlarinizi bekliyorum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |