| | #1 |
![]() | ![]() ![]() logo alıntıdır. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Güzel Bir Çalişma başarılar...
__________________ Dün Gitti Diyor Birisi .Bu gün varsın.Yarın var mı? Baksana ölenler hep ihtiyarmı... |
| | |
| | #3 |
![]() | güzel bi çalışma olmuş eline sağlık... |
| | |
| | #4 |
![]() | Alttaki afiş mükemmel olmuş diyebilirim. Soldan sağa doğru yaptığın sıralama çok güzel bir buluş "Turuncu ile toprağı yeşil ile canlıları mavi ile havayı simgelemişsin" Eline sağlık. |
| | |
| | #5 |
![]() | Alttaki afiş çok güzel gerçekten... Turuncudan başlayıp, renk geçişleri ve renk uyumu harika olmuş ve anlatmak istenen de orada çok başarılı. Özellikle havayı yansıttığın mavi tonuna bayıldım. Tebrik ederim. Başarılar. Mesaj ufukdural tarafından (10-06-2008 Saat 21:09:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: renkli yazı |
| | |
| | #6 |
![]() | Cahit hocama katılıyorum alttaki gerçekten hoş olmuş. Üstteki ise yazıları okunmayacak kadar göz yoran... |
| | |
| | #7 |
![]() | çk güzel çalışmalar emeğinize sağlık... |
| | |
| | #8 |
![]() | Doğal hayatı koruma topluluğunun üyesiyim ben de ![]() Çok güzel olmuş çalışmanız, ellerinize sağlık.. Mesaj ufukdural tarafından (10-06-2008 Saat 21:09:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: renkli ve bold yazı |
| | |
| | #9 |
![]() | insallah basarili olurum bu program ile evt - cok güzel ... bu program ile benim de 1 hafta sonra sinavim var... ins. basarili olurum - photoshop dan anlayanlar, In Design dan kolay anlar diyorlar - hayirlisi bakalim. bizim tasarim da seyahat üzerine olacak ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | çok başarılı eline saglık |
| | |
![]() |
| Tags |
| hayati koruma dernegi, dogal hayati koruma, dogal hayat, orkide |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |