| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | çok iyi dersem yalan olur ama güzel. özelliklede kutunun üstündeki güneşten dolayı boyası çatlamış gibi bir hava var o hoşuma gitti. başarılar |
| | |
| | #3 |
![]() | Tebrikler. Doğcan logosunun sağında ve solundaki sütlü kahve biraz göze batıyor. Onun dışında 10 numero. |
| | |
| | #4 |
![]() | Güzel olmuş. Ama biraz boğmuş gibi. Netten zeytin bahçelerini taramanı öneririm. Kaynak önemli çinkü.Yani yapacağı çağrışım. Tebrikler. |
| | |
| | #5 |
![]() | arka plan güzel. değişik bir tarz. ama logonun aşırı büyütüldüğünü düşünüyorum. kahveden ziyada farklı bir renkle yeşil zemine uydurulabilirdi, o zaman belki logonun büyük görünmesine mani olunurdu. 10 üzerinden 9,5 ![]() saygılarımla. |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
Orda tek bır sey vardır. Etlı karakterler ve buyuk logo.. ben bunun musterı tercıhı oldugunu dusunuyorum. Umarım yanılmıyorumdur.
__________________ beyaz kagıda beyaz kalemle yazdım hatalarını,ızlerı var belki ama kımse gormuyor... Selim VURGUN | |
| | |
| | #7 |
![]() | arkadaş, emeğine sağlık zemin olarak verdigin efekt güzl ama kahverengi olan yer biraz göz yoruyor gibi... |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | |
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
![]() Bu arada yukarıda ki mesajım işi savunmak için yazılmamıştır. Selimsel beyin yazdığı mesaja bir cevap niteliğindedir. | |
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |