| | #1 |
![]() | Her ne kadar ben doğum günlerini sevmesemde insanlar hatırlanmayı seviyorlar. Bu konuyu her tarafta doğum günü mesajı olmasın diye açıyorum. İstediğiniz insanın doğum gününü kutlayabilirsiniz. Biz tanıyalım yada tanımayalım fark etmez. Belki bir gün doğum günü kutlanan kişi doğum gününü kutladığınızı burada okur .grafikerersin İyiki doğdun. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | iyiki doğdun Ersin ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | Questa, Cyprus, Grafikerersin, mutlu bir yaşam diliyorum saygılarımla
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #4 |
![]() | nice yıllara Qesta cyprus grafikerersin ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | mutlu yıllara ![]()
__________________ BANA BASIT SADE ANLAT ABİCİM |
| | |
| | #6 |
![]() | hiç yakıştıramadım grafiker dediğin e-kart yapar bi tane doğum günü kutlamak için ![]() bugün doğanlara mutlu yıllar ![]()
__________________ Edep; bir tac imiş Nur-u Hüda’dan. Giy ol tacı, emin ol her belâdan. |
| | |
| | #7 | |
![]() | insanın doğum günü olmadan doğumgünün kutlanmasının mutluluğunu yaşıyorum... hepinize teşekkür ederim arkadaşlar... ama maalesef benim doğum günüm ben doğduğumdan beri 1 eylül ![]() Alıntı:
__________________ YURDUMDA SULH YOKSA, SULHU CİHANA HARAM EDERİM... | |
| | |
| | #8 |
![]() | Öyle bir üyemiz varmış ve bende onu sen zannetmişim ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | iyiki öyle zannetmişsin, yukarda yazdığım duygularım aynen geçerlidir. ![]() ![]() ![]()
__________________ YURDUMDA SULH YOKSA, SULHU CİHANA HARAM EDERİM... |
| | |
| | #10 |
![]() |
__________________ Edep; bir tac imiş Nur-u Hüda’dan. Giy ol tacı, emin ol her belâdan. |
| | |
![]() |
| Tags |
| doğum, dogum, doum, gnn, gunun, günün, kutlu, olsun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |