| | #1 |
![]() | arkadaşlar elinde dolar para vectörü çizimi olan varsa paylaşırsa sevinirim.dolar işareti değil ama. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | elimde bir kaç bişi var ama işine yarar mı bilmiyorum... bilmediğim bir konuda nasıl paylaşacağım... bana nasıl paylaşabilceğim anlat paylaşayım... |
| | |
| | #3 |
![]() | forumda paylaşım yapılması ayrıntılı şekilde anlatılıyor rapide yükleme yapıp link koyabilirsin. |
| | |
| | #4 |
![]() | abiciğim forma arama yaptırıyorum dosya yülleme ekleme falan diye ilgisiz alakasız bişiler çıkıyor karşıma |
| | |
| | #5 |
![]() |
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | Mesaj ufukdural tarafından (19-07-2008 Saat 16:55:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood |
| | |
| | #7 |
![]() | teşekkürlerrrr |
| | |
| | #8 |
![]() | olmuşmu abi başardım mııı??? |
| | |
| | #9 |
![]() | olmuş birde imageshack den önizleme görsel koydunmu açtığın konulara süper.bu arada abi değilim ablayım ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | heyecanlandım yaaa...sen dua et sadece abi dedim amca dayı hala falan desem nolurdu...neyse saayenizde ben bişi öğrendim çoooookkkkkk ttttteeeşşşşkkkkküüürrrr.... |
| | |
![]() |
| Tags |
| dolar, para, vectörü |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |