| | #1 |
![]() | Dosya tasarımı awc Arkadaşlar cepli dosya diye yola çıkmıştım ama cebini yapmayı unuttuğumu şimdi farkettim : ) daha önce yaptığım kartvizitin tasarımına sadık kalarak bu şekilde bişey çıktı. Görünüşü bana pek fena gelmedi gibi ama siz ne dersiniz bilmiyorum ![]() ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Kusura bakma ama çok kötü. Hiç bir görselliği ve müşteri çekecek yanı yok. |
| | |
| | #3 |
![]() | |
| | |
| | #4 |
![]() | Sadeliği biraz fazla abartmışsın.
__________________ Herkes aynıyken ben farklıydım şimdi herkes fark peşinde ben hala aynıyım...! |
| | |
| | #5 |
![]() |
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... |
| | |
| | #6 |
![]() | bende katılıyorm malesef arkadaşlara. |
| | |
| | #7 |
![]() | herkesle ayni fikirde olmak her zaman iyi olmuyormus bunu birkez daha anladim. olmamis, hatta kötü olmus üzgünüm |
| | |
| | #8 |
![]() | Bir daha çalışayım en iyisi : ( teşekkür ederim sağolun |
| | |
| | #9 |
![]() | bende katılıyorum, iyi bir çalışma değil, arkadaki yazılar çok dagınık ve çok belirgin, çok büyük. ortada bulunan yazı aşırı büyük, yarumlarım yapıcıdır yıkıcı degil, kolay gelsin ![]()
__________________ [INVALIDGVIDEO]http://mehmetozdemir46.blogspot.com/[/INVALIDGVIDEO] |
| | |
| | #10 |
![]() | bence tasarımı değiştirme dosyayı bastırıken mat selefon üzerine logonun olduğu yerlere gofraj ve lokal lak uygulaması yaptırırsan şakır şakır konuşur bu dosya ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| awc, dosya, tasarımı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |