| | #1 |
![]() | Arkadaslar tarihi dramatik bir romana kapak hazırladım. Yorumlarınız benim icin önemli... Şimdiden tesekkürler.. ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | merhaba, kitabın içeriği nedir bilmiyorum ama kanlı göz yaşı biraz ağır geldi bana, ama genel olarak güzel hoş bi çalışma olmuş eline sağlık. |
| | |
| | #3 |
![]() | Gözler kesinlikle olmamis. Sari yazi açmamis. Arka plan iyi. |
| | |
| | #4 |
![]() | gözden akan kan abartılı olmuş bence o olmasa daha ii olur diye duşunuyorum ellerine saglık |
| | |
| | #5 |
![]() | çalışma çok iyi olmuş ama gözleri tamamen ortadan kaldırırsak daha hoş bir görünüm olucak ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | arka kapak yazısı pek hoş diğil arkaya bu şekilde değilde romanın içinden güzel bir kesit koysan iyi olurdu. arkadaki yazıyı da sayfanın iç kısmında irek bölümünden önce veya sonra koysan iyi olur.
__________________ !!! ... кєη∂ιмι уιηє кєη∂ιм∂є уσк єttιм ... !!! |
| | |
| | #7 |
![]() | yazı renginde sorun war ellerine sağlıkkk |
| | |
| | #8 |
![]() | yayımlanan eserlerini iç sayfaya yazsan daha iyi olur bence... ve diğer arkadaşlara katılıyorum kanlı gözyaşı olmamış gibi..normal gözyaşı olsa daha iyi olur..yada hiç olmasın ayrıca sarı baya bi sırıtmış..illa sarı olcaksa biraz koyusu olsun... /bence yani/ Mesaj vurucu_tim tarafından (15-03-2008 Saat 02:57:16 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 |
![]() | Çok dramatik olmuş arkadaşım. Amaç buysa, evet dramatik ama ben bu kapağa sahip bir kitabı gidip raftan alıp okumam. Neden dersen, bir çocuğa o kanlı gözleri yakıştıramam, çok itici görünüyorlar. Üzgünüm ama böyle. |
| | |
| | #10 |
![]() | kapak bence süper olmuş ellerine sağlık... arkadaki sarı yazılarda rahat okunsun diye yapmışsındır herhalde... teyzenin gözyaşları da çok acı ve sıkıntılar çektiğini gösteriyor.. başka çalışmalarınızı da görmek isteriz... başarılar.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| dramatik, bir, roman, kapa |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |