| | #1 |
![]() | merhaba arkadaslar web tasarımında yeniyim dreamweaweri az cok ogrenmeye calısıyorum ama bi turlu bu çerceveleri yapamamdım yardımdı olan arkdaslara minnettar kalacagım ornek asagıdadır : ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Arkadaşım bu tür bir çerçeve tasarımını Dw da yapamazsın.Ps de öncelikle tasarımını yapıp daha sonrada Dw da linkleri ekleyebilirsin. |
| | |
| | #3 |
![]() | meb in bilişim teknolojileri HTML1 kitabnda detaylı oalrak anlatmıs kardes ordan yararlanmanı öneririm |
| | |
| | #4 |
![]() | psd olarak tasarımı yaparız daha sonra slice layıp dw da css gibi kodlarla düzenleriz.sen yinede eğitim setinden detaylı öğren..
__________________ Biz GRAFİKERLER.NET'i çok sevdiikk..! |
| | |
| | #5 |
![]() | Merhaba arkadaşım dw içinden şu şekilde yapabilirsin : html kodu: Kod: <div class="panel">
<span>Hoş geldin üye</span>
<fieldset>
<legend>Üye ayarları</legend>
<ul>
<li>Profil düzenle</li>
<li>Özel mesajlar</li>
<li>Üye listesi</li>
<li>Haber ekle</li>
<li>Güvenli çıkış</li>
</ul>
</fieldset>
</div>
Kod: .panel{
background-image:url(http://www.atlihandundar.com/sites/default/files/images/graphic1.jpg);
background-attachment:fixed;
background-repeat:no-repeat;
padding:47px 26px 26px 26px;
width:157px;
height:202px;
}
bu sade resmin üstüne kendi istediğin şeyleri yazdırabilirsin. En kolay yöntemi bu şekilde olur. Yada arkadaşların söyledikleri gibi de yapabilirsin sana kalmış.Not : burdaki resmi bilgisayarına indirip kodların çalışır halini kendi bilgisayarında görebilirsin. Mesaj pardushan tarafından ( 4 Gün önce Saat 04:12:34 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| dreamweawerde, frame, yapmak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |