| | #1 |
![]() | Tipografik, sade ve anlaşılır bir çalışma olmasını istedim. Sadece illustrator programını kullandım. Yorumlar için teşekkür ederim ve herkese başarılar. Bu çalışmayı iletişim bilgileri ile birlikte mail olarak da göndermem gerekiyor değil mi? ![]() |
| |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | |
| |
| | #3 |
![]() | bilgi için teşekkür ederim. |
| |
| | #4 |
![]() | Yaptığım ikinci çalışma. Bunu da önce açtığım başlığa mı göndermem gerekiyor, bilemedim. ![]() Herkese başarılar. |
| |
| | #5 |
![]() | "H2O, 2 hidrojen ve 1 oksijen molekülünün birleşmesiyle oluşan suyun formülü" Bu çok saçma olmuş bence. He tamam, doğru. Fakat bu tip afişlerde neden böyle bir açıklamaya gerek duyduğunu anlayamadım. Sonuçta afiş bu. Bilmeyenler olsa da "Aa bu H2O dedikleri şey de ne lan?" diyecekler. Ya da "Ehehe baksana şurada haşikio yazıyor. Ne alakaysa ehehe. Alakaya maydonoz." diyecek. Yanındaki birisi de "O su demek akıllım..." diyerek aralarında bir espiriye dönüşecek ve reklam akılda kalacak... Anlatabildim umarım... Ayrıca söylemeden edemeyeceğim. Bizim yapılan çalışmalara saygımız vardır. Kimsenin çalışmasını çalmayız ya da fikir yürütmelerine yardım etmemezlikyapmayız. Aksine belki bu çalışmadan daha farklı şeyler çıkar diye düşünmeye çalışırız. Ya da şahsen öyle yaparım ben. Dip not olarak ekleyeyim dedim. Çalışmalarının çalınacağı endişesiyle yaşama... Başarılar dilerim...
__________________ Ateş çıkmaz kibrit çakmadıkça, Duman tütmez ateş yoksa, sebebi vardır herşeyin... |
| |
| | #6 |
![]() | @eray_k H2O'nun suyun formülü olduğunu çok kişi biliyordur, daha ilkokulda öğreniyoruz bunu ama nedense yazma gereği duydum. Ayrıca kimsenin fikrimi çalacağını düşünmüyorum ve böyle bir endişem de yok çünkü insanların fikrimden fikir çıkarmaları ise beni daha çok memnun eder, benden ilham alındığını görmem hoşuma gider ama taklit ediyorsa hoşuma gitmez anlatmak istediğim budur. neyse, yorumun için teşekkür ederim, sağol. |
| |
| | #7 |
![]() | Tebrikler çalışmalar çok güzel olmuş Özellikle 1. yi çok beğendim yarışmada başarılar : ) |
| |
| | #8 |
![]() | |
| |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
Calismalara gelince.. ilki iyi ikincisi daha iyi.. formül kosuna gelince açıklama gerekli bencede... sadece formülün yanına bi yildiz isareti konulabilirdi belki.. | |
| |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
teşekkür ederim. | |
| |
| Tags |
| dnyann, farknda, msnz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |