| | #1 |
![]() | edalı Tekstil Logo ![]() 0-12 yaş kıyafetler üreten bir firma Yorumlarınızı bekliyorum. ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | amacına uygun şık çalışma olmuş tebrik ederim...
__________________ Gerçek sadedir... ________grafikerkartal®________ Herşey bir tıklama ile başlar ve hayaller vektör olur... |
| | |
| | #3 |
![]() | bencede çok hoş ve sade olmuş birşeyi merak ettim kalp kullanmadaki amaç ismindenmi kaynaklanıyo acaba? ![]()
__________________ Dünya tersine dönse yine vazgeçmem senden free... |
| | |
| | #4 |
![]() | bende beğendim çok hoş duruyo... renk olarak da pembe güzel
__________________ hayatta ya tozu dumana katarsın, yada tozu dumanı yutarsın. |
| | |
| | #5 | |
![]() | Teşekkür ediyorum beğenmenize sevindim. ![]() Alıntı:
Kelime anlamı olarak eda " Naz, işve " anlamına geliyor. Kalp kullanmamdaki amaç logoyu daha sıcak ve daha sevimli hale getirmekti. İsmin de payı var tabiiki ![]() Teşekkürler derya_ca beğenmenize sevindim ![]() | |
| | |
| | #6 |
![]() | Eğer 0-12 yaş arasında bir çocuk olsaydım. Ailem bana üzerinde böyle logosu olan bir kıyafet alsaydı "Bu kız elbisesi!!!!!!" der ve kıyameti kopartıp giymezdim. Umarım yanlış anlaşılmadım. Fakat logo zaten isim itibarı ile feminen bir his verirken birde şekil olarak bunu hissettirirse benim gibi çocuklara bu kıyafetleri kimse giydiremez. ![]() Fakat bu firma ürettikleri giyim ürünlerinin üzerine bu logoyu koymuyorsa ve sadece kendi kurumsal kimlikleri için kullanılan ve onları ifade eden bir logo ise güzel bulduğumu söylemek isterim. |
| | |
| | #7 |
![]() | bence cok başarılı olmuş eline sağlık.. ben ilk iki çalışmayıo begendim renk olarak ![]() |
| | |
| | #8 | ||
![]() | Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() ![]() | ||
| | |
| | #9 |
![]() | güzel ve sevimli bir çalışma olmuş.amacına uygun.elinize sağlık.
__________________ |
| | |
| | #10 |
![]() | teşekkür ediyorum. Beğenmenize sevindim ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| edalı, logo, tekstil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |