| | #1 |
![]() | Yorumlarınızı alabilir miyim? ![]()
__________________ Hasan GÜNER |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | k.bakma ama olmammaış bikere hepsinde aynı fontu kullanmışsın ki reklam logosu için fazla ağır olmuş daha şık zarif font seç logolarda göze hitap etmiyo diğer reklam firmalarının logolarını incele esinlen biraz ama unutma esinlen sadece aynısı olmasın ![]()
__________________ Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir |
| | |
| | #3 |
![]() | aslında konuyu eklerken hata yaptım özür dilerim bunları sadece düşünce olarak sorgulamak için ekledim yani kullanılan malzemelerin ve savunulan düşüncenin kullanılabilirliğini öğrenmek için ekledim 1-Hedef, Oklar, CMYK savunulan düşünce "her türlü reklam işiniz için doğru nokta burası" 2-Büyüteç "her küçük detayı büyüteç ile bakıyor gibi büyültüp o doğrultuda titiz iş yapıyoruz" 3-Yol, Fırça "size doğru yolu gösterecek size yön vereceğiz " her 3 logoda e harfi kullanılacak efendim reklam & organizasyon yazısına fontuna vs. takılmayın ben onları öylesine yazdım sadece mantıksal anlamda yorum istiyorum sizden saygılar...
__________________ Hasan GÜNER Mesaj kopukhasan tarafından (09-10-2008 Saat 21:20:45 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
![]() | Açıkçası mantıksal yorum için buna uygun gözle görünür,hissedilir bir takım argümanlar olması gerekir.Eğer siz bu açıklamaları yapmasaydınız bir çok kişi bunları sanırım anlayamayacaktı.Düşünce biçiminiz güzel ama uygulama kısmı zaten en zor olan kısım.Düşüncelerinizi çalışmanıza aktarırken daha özenli daha seçici olmalısınız diye düşünüyorum. "1-Hedef, Oklar, CMYK savunulan düşünce "her türlü reklam işiniz için doğru nokta burası" Bu mesajı vermek adına amblemi hedef tahtası gibi göstermemelisiniz.Bu artık kalıplaşmış bir düşünce.Ayrıca okların birleştiği yer boş bir çemberin içi...Bu pek etkili bir mesaj olmayabilir. 2-Büyüteç "her küçük detayı büyüteç ile bakıyor gibi büyültüp o doğrultuda titiz iş yapıyoruz" Şeklin içinde sadece bir büyüteç var ama herhangi bir detayı bir ayrıntıyı ne büyütmüş ne açıkça göstermiş.Sadece var o kadar...Etkisi sadece "olmak" olan bir detay kimsede bir etki bırakmayabilir. 3-Yol, Fırça "size doğru yolu gösterecek size yön vereceğiz " Fırçanın bir yol gösterdiğini düşünmüyorum. Zira yer,yön göstermek için kullanılan bir çok şekil var zaten.Bir firmayı doğru yola götürdüğünüze inandırmak için daha net daha belirgin bir doğrultuda hedefleriniz olduğunu göstermelisiniz.Bunun adına daha kararlı bir duruş demeliyiz sanırım. Daha iyi çalışmalarınız için kolay gelsin.
__________________ Öğrenmeyi hala meslek edinmedin mi? |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
ilk defa içinde bu kadar düşünce olan bir logo yapıyorum tabi uygulamadaki eksiklikler bu doğrultuda gayet doğal bahsettiğiniz detayları göz ardı etmeyeceğim tşk ederim
__________________ Hasan GÜNER | |
| | |
| | #6 |
![]() | efendım yazısının fontunu degıstırırsenız eminim çok guzel bişe ortaya cıkacaktır. düşünce olarak sorgular isek mantıklı ama estetık guzellıgıde onemlı.yanı duşuncenın guzellıgı yanında tasarımda cok guzel olmalı kı insanlar tasarım guzel olduğu için logoya baksın sonra anlatılanı anlasın.paylasımıız için çok tesekkurler hasan bey. çokkkkkkk guzel bısey yapabılecegınızden hıc kuskum yok.yetenegınıze guvenıyorm ![]()
__________________ ne bu ya yoruldummmmmmmmmm: |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
)sizden böyle yorumlar almak ne kadar güzel (cvb: sizin kadar güzel )şaka bir yana gerçekten sağol yasemin geliştirmeye çalışıyorum kendimi eminim yakında daha güzel işler çıkacaktır
__________________ Hasan GÜNER | |
| | |
| | #8 |
![]() | ayyyyyyy ne dmek benım için sizin çalışmalarınıza yorum yapmak bi zevk.teşekkur ederım
__________________ ne bu ya yoruldummmmmmmmmm: |
| | |
| | #9 |
![]() | mantıksal anlamda evet iyi seçimler yapmış olabilirsin ama önemli olan düşündüklerini ne kadar belirgin hoş ve hitap edici yansıtman bana göre düşündüklerini iyi yansıtamamışsın :s saygılar
__________________ Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir |
| | |
| | #10 |
![]() | slm hasan bey ben yasminin staj arkadaşı logoların gerçekten güzel umarım dahada iyi işler çıkarırsın efendim fontu iyi durmamış onu degiştirsen daha iyi olucağına inanıyorum ![]()
__________________ küçük insanların gölgelerinin başladığı yerde, güneş batmak üzeredir...!! Mesaj emmune tarafından (10-10-2008 Saat 13:32:34 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| Çalışmaları, efendim, logo, reklam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |