|
|
#1 |
![]() |
Bir haftalık yoğun emeğin ardından oluşturulmuş,
sadece kendi sınırlarımı test etmek amacıyla yapmış olduğum orjinali 5000x3500 ebadındaki el illüstrasyonu. Çalışma 3 program kullanılarak oluşturulmuştur. Bu çalışma küçük haliyle fotoğraftan ayırdedilmediği için inandırıcı olması açısından %100 ekran görüntüsünüde ekte koyma ihtiyacı duydum. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
gercekten tebrikler
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3 |
![]() |
Hocam diyecek birşey bulamıyorum ellerinize emeğinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
elinize sağlık, çok güzel çalışma.
|
|
|
#5 |
![]() |
bian fotoğraf bölümünemi girdim diye düsünmeye basladım
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Cahit GÜLDEN hocam ellerinize sağlık
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
elinize sağlık hocam çok başarılı olmuş tebrikler...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Hocam, bunu gece gece gösterdiniz sonra beni uyku tutmadı, detaylarını incele, nasıl yapabilirim diye düşündüm durdum. dediğiniz gibi küçük hali ile fotoğraf dedirtiyor.
Elinize , gözünüze sağlık. Darısı başımıza. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Alıntı:
incelemede. Bu yöntemin disiplinlerini ben okulda iken almıştım. Dersin kodunu bile hatırlıyorum TPS yani temel plastik sanatlar eğitimi dersi. Okulda bu dersi ilk yılda iki dönem haftada 6 saat aldım. Dediğim gibi işin püf noktası iyi gözlem ve ayrıntıları doğru şekilde görmektir. Birde bu işin kolay yolu yok mutlaka çizimler yaparak, desen yeteneğimizi geliştirmeliyiz. Şunuda söyleyeyim uzun bir süreçtir. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bizde grafikeriz diye dolaşıyoruz etrafta
tebrikler hocam |
|
|