| | #1 |
![]() | ![]() İlk kez üstünde çalıştığım gif anismasyonu. yorumlarınızı bekliyorum.. Tamamen Photoshop'ta yapılmıştır. Mesaj Hande DEMİR tarafından (03-07-2008 Saat 13:59:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: resim ekleme ve konu taşıma |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | forum düzeni açısından, forum kullanımını okumanızı rica ederim. konunuzda gerekli düzeltme yapıldı ve logo bölümüne taşındı. |
| | |
| | #3 |
![]() | Uğraştırdık üzgünüm. düzeltme icin teşekkürler. |
| | |
| | #4 |
![]() | iyi güzel yapmışsında siyah beyaz halini düşündünmü hiç nasıl görünecek diye biliyosunki logo renliyken olduğu kadar renksizkende rahatça seçilebilmeli bence yazıyı şeklin altına veya yanına yaz |
| | |
| | #5 |
![]() | harika olmuş bana da yadımcı olurmusun? elerine sağlık |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
deneriz.Renge karısamıyorum firmanın rengi şart. Ama yönlendirmeye bakıcam ilgin için teşekkürler.Teşekkür ederim Galagezgin.Elbette yardımcı oluruz. Mezara götürcek halimiz yok ![]()
__________________ Kayıp bir cenneti arayan adam ... ![]() Hayatta herseyini kaybetme ihtimalini unutma ama çizgini Asla! kaybetme ![]() Mesaj Hande DEMİR tarafından (03-07-2008 Saat 19:32:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood | |
| | |
| | #7 |
![]() | bence harika emegine sağlık
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... |
| | |
| | #8 |
![]() | Logo Renginde değişik bir renk kullanman daha iyi olur
__________________ |
| | |
| | #9 |
![]() | Logoya pek benzemiyor aslında, yazılar okunmuyor, renkler uyumsuz. Bu haliyle en fazla sitede banner olarak kullanabilirsin. |
| | |
![]() |
| Tags |
| çalışmam, elektrik, firması, hareketli, icin, logo, masaüstü |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |