| | #1 |
![]() |
__________________ Kayıp bir cenneti arayan adam ... ![]() Hayatta herseyini kaybetme ihtimalini unutma ama çizgini Asla! kaybetme ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | merhaba, ilk bakışta gözümü yorduğunu söylemeliyim. özellikle arkaplan biraz karıştırmış kapağı. hemen gözüme çarpan bir yazım hatası var, "regonomik". ve son olarak sanırım iletişim bilgilerini silmelisin seni yöneticiler uyarmadan önce. ![]() iyi çalışmalar. |
| | |
| | #3 |
![]() | Biraz gölge fena olmazdı. |
| | |
| | #4 |
| | Çok karışık şu marketlerin verdiği 300 tane ürünü bir sayfaya sığdırğı çalışmalara benzemiş |
| | |
| | #5 |
| | çok göz yoruyor bu kapağa bakan içine bakmak istemeyecek gibi bir hisse kapıldım ? müşteri illede bunu istiyorsa bişey diyemem..... eline sağlık kolay gelsin |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
keske tek sorun yazı hatası olsa teşekkürler.gölge olayına gelince zaten cok ürün var gölgeyle dahada bogmak istemedim. ürün sayısını azaltıcam simdi gercekten yoruyor. teşekkürler.
__________________ Kayıp bir cenneti arayan adam ... ![]() Hayatta herseyini kaybetme ihtimalini unutma ama çizgini Asla! kaybetme ![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | gözü cok yoruyor arakdasim, biraz daha sade yaparsan daha güzel seyler cikacaktir basarilarinin devamini diliyorum
__________________ Sizdeki gençlik kat'iyyen gidecek. Eğer siz daire-i meşrûada kalmazsanız; o gençlik zâyi olup başınıza hem dünyada, hem kabirde, hem âhirette kendi lezzetinden çok ziyade belâlar ve elemler getirecek. Eğer terbiye-i İslâmiyye ile, o gençlik nîmetine karşı bir şükür olarak, iffet ve namusluluk ve taatte sarfetseniz, o gençlik mânen bâkî kalacak. Ve ebedî bir gençlik kazanmasına sebeb olacak. |
| | |
| | #8 |
![]() | sag taraf sol taraftan iyi. isin genelinde bir karmasa var zemini kaldirip oyle bir bak istersen. renk secimindede dikkatli olmalisin. emegine saglik |
| | |
| | #9 |
![]() | Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.Değerlendirmeye aldım.Bu seferki insertü Sizlerle yapıcağımı söyledim .İşte Son Hali. Sadece rengini değistirebiliriz. Logoların ve şirket isminin sayısını müşteri istedi. iç kısımları farklı katogilere göre tasarlıcam.önerilerinize açıcam hazırladıkdan sonra. o zaman kadar İyi çalışmalar arkadaşlarım..
__________________ Kayıp bir cenneti arayan adam ... ![]() Hayatta herseyini kaybetme ihtimalini unutma ama çizgini Asla! kaybetme ![]() Mesaj Mr.MERCANO tarafından (11-07-2008 Saat 10:53:13 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| bekliyorum, çalışmam, elektrik, firması, icin, insert, kapak, önerilerinizi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |