| | #1 |
![]() | ![]() elektrik firması için yaptığım logo yorum ve tavsiye alabilirmiyim |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | |
| | |
| | #3 |
![]() | ahsi kardeş logo güzel ama neden alternatif yok tek bir logoya ve renge takılıp kalmışsın
__________________ :::::Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi.::::: |
| | |
| | #4 |
![]() | ya aslında müşteri beğendi aldı gitti sadece kendimi değerlendiremiyorum sizin fikrinizi merak ettim |
| | |
| | #5 |
![]() | ayak üstü sattın logoyu yani güzel ya logo konsept olarak iyi ama ben alternatif olsa değerlendirme daha doğru olurdu
__________________ :::::Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi.::::: |
| | |
| | #6 |
![]() | Sade ve hoş olmuş. aşağıya doğru yay uçları elektrik simgesi olabilirdi.. Kaça verdin ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | ben sağ alttaki kini beğendim tabi üstteki o M olmadan daha hoş durur gibi geliyor. sadece logotype olarak. eline sağlık
__________________ Hayat; vektorel kısa bir çizgiden ibaret. O nu dilediğinizce çizin. Çizin, çizin... KORKMAYIN ![]() +-+-+-+-+-+ |a|D|o|B|e| +-+-+-+-+-+ |
| | |
| | #8 |
![]() | Değişik bir tasarım müşteri alıp gitmişse bize bişey kalmamış.. |
| | |
| | #9 |
![]() | ben olsam ortadaki seçerim. güzel çalışma eline sağlık |
| | |
![]() |
| Tags |
| elektrik, firmas, iin, logo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |