| | #1 |
![]() | Merhaba arkadaşlar.Öncelikle birkaç açıklama yapmam gerekiyo sanırım. Ben Grafiker değilim,çizimlerim çalışmalarım serbest.Sadece hobi... Buradaki Marka ve hiçbir ürün gerçekte yoktur.Tamamı Hayal Ürünü.Ve tümünün dizaynı bana ait...Önce çizdim sonra giydirdim... Bunların hiçbirini herhangi bir derse bakarak çizmedim ki zaten bukadar ayrıntılı ders sanırım yok piyasada. MyPod ise tamamen hayali bir markadır yine... Ben son çalışmalarımdan geriye doğru gideceğim... MyPod P2009 Series PDA Burada sadece logolar dışardan alınma.Diğerleri tamamen çizim... PDA: MyPod White Silver Series: Bu komple çizim... silver: MyPod Touch Series: Logolar dışardan alınma,kalanı çizim: Game Console Kafamdan Yarattığım Bir Oyun Konsolu: Sadece cihazdaki power tuşu dışardan alınma geri kalan herşey çizimim yine... 1: 2: Ejek LCD TV: Logolar dışardan,kalanı çizim. Türkmak Yine hayali bir markanın Salon Tipi Kliması... Showroom: Dergi İlanı: Bunu da arada verelim gitsin.DVD Kutusu tasarımı ![]() Evet hepsi bukadar... Teşekkürler...
__________________ Dilim Sivridir Sözlerim Samimi Hayatımda Kalan Kalır Kalmayan Yol Alır... |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Çalışmaların harika.Eline sağlık ! |
| | |
| | #3 |
![]() | Yorumun için teşekkürler dostum... Arkadaşlar Bu çalışma genel hatlarıyla MyPod PDA ya benziyor.Çünkü bunlar gerçekten de bu alandaki ilk çalışmalarım.Dergilerdeki en beğendiğim dizayn ise bu oldu.(tknosa sağolsun )Herneyse Buyrun... MyPod M9200 Şebeke full çekmiyo yalnız.Forum kapalı alan olduu içindir ![]()
__________________ Dilim Sivridir Sözlerim Samimi Hayatımda Kalan Kalır Kalmayan Yol Alır... |
| | |
| | #4 |
![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | güzel çalışmalar ellerine sağlık.. My pod logosu üzerinde biraz daha durursan sanırım daha hoş şeyler çıkartabilirsin. İyi çalışmalar |
| | |
![]() |
| Tags |
| cihaz, cnsolipodpda, elektronik, sergimgame, tasarım, vscs3 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |