| | #1 |
![]() | İlk gazete tasarımım olup logosu da bana ait olmaktadır. İndesing'ı yeni yeni keşfetmeye başalıyorum. İndesing ile de ilk yaptığım tasarım olma niteliğini taşımaktadır. Yorumlarınıza... ![]() Not: Hayali bir gazetedir! |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | ben gazete dizgisi yaptım daha önce çok düz yazılar + çok blok bence daha iyisini yapabilirsin eline sağlık |
| | |
| | #3 |
![]() | |
| | |
| | #4 |
![]() | bende daha önceden gazete dizgisi yaptım.. haberler çok birbirine girmiş. daha çok okunabilir yapman gerekiyo hangi resmin hangi habere ait olduğu belli değil manşetin çok sönük kalmış manşetin sayfaya bakıldığında ilk göze çarpan yazı olmalı. diğer haber başlıklarıda çok uzun ve küçük kalmış.... ulusal gazeteleri biraz incelesen daha iyi olacak....
__________________ hayatta ya tozu dumana katarsın, yada tozu dumanı yutarsın. |
| | |
| | #5 |
![]() | arkadaşım seni üzmek istemem ama.. çok başarısız.
__________________ Sanat zamanı aşar. Zamanı aşan birşey insanı da aşar...Kendini bile aşabilen tek varlık insandır. |
| | |
| | #6 |
![]() | yaw adam ilk gazete tasarımım diyor bence gazeteyi sayfa haline getirmeyi başarmış; bu bir puan ( bunu yapmayı tam beceremeyenler bile var, buna örnek olarak fazla uzaga gitmeye gerek yok. Misal ben) ikincisi hayali bir gazete diyor yani en azından bazıları gibi ilk çalışmalarını gazete diye piyasaya sürmemiş yani. en azından zarar etmemiş; bu da bir puan ya kardeş daha iyi olacak bence sen devam et. bizim gibi acemiler olmasa bu siteler ne işe yarar değilmi? biz en basit şeyleri soracagız ki asıl hocalarımız cevaplasın ortaya çıksın. değilmi yani |
| | |
| | #7 |
![]() | tebrik ederim ilk çalışmaya göre gayet başarılı eleştirirkende ilk oldugunu göz önüne alarak eleştirmek gerekiyor.. ( bu gazeteden bi tane de ben istiyorum ) |
| | |
| | #8 |
![]() | ben hiç gazete tasarımı yapmadım ama gördüklerimden bildim kadarını söylim konuları kareler içinde yapmışsn fazla bi düzenli olmuş sanki klasik gazete tasarımı yıkmşısn gibi bide konular arasında boşluk bırakmamışsn iç içe girmiş ilk olmasına rağmen iyi bence.
__________________ Dünya tersine dönse yine vazgeçmem senden free... |
| | |
| | #9 |
![]() | ya berbat berbat ama ilk berbatlarda güzeldir ya kardeş sen bu sayfayı gazete olarak çıkarsaydın senin hatrına en az 10 tane satın alırdım yani deva et yani birde dedikleri eleştiriler senin azmini kırmasın bilakis sana kılavuz olsun sonuçta anlayan adamlar yani |
| | |
| | #10 | |
![]() | Bu bağlantıda ki sayfayı inceledikten sonraki çalışmalarını yine bu başlıkta yayınlamanı bekliyorum. Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Tags |
| emek, gazetesi, sayfa |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |