| | #1 |
![]() | en son ne zaman tiyatroya gittiniz? hangı oyundu? hatırlıyor musunuz?
__________________ yeniden başladı herşey.şimdi el benim.son kozlar bana ait.bu oyun benım |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | hiç kimse tiyatroya gitmemiş yada şu an herkes tiyatro ızlıyor ![]()
__________________ yeniden başladı herşey.şimdi el benim.son kozlar bana ait.bu oyun benım |
| | |
| | #3 |
![]() | artık tiyatrolar tv lere taşındı ki bu da benim için çok mutluluk verici bir durum.. her ne kadar canlı izlemenin tadı farklı da olsa tv den izlemek de keyif verici.. sanıyorum en son ilkokul 5. sınıfta bir tiyatroya gitmiştim ![]()
__________________ ![]() ...öyle horozlar vardır ki; Güneş onlar öttükleri için doğuyor sanırlar... ☼ ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | En son geçen sene tiyatroya gittim, ki geçen sene mütemadiyen gitmeye çalışırdım, ama bir yerden sonra işlerim çok yoğunlaşmaya başladı, bir de arkadaşları genelde dürtüp tiyatroya götüren ben olduğum ve bende meşgul olduğum için ortamda tiyatroya gidelim diyende kalmayınca.. Gelin görün ki en son geçen sene gitmişim Yanlış hatırlamıyorsam gittiğim en son oyun Ful Yaprakları...Ayrıca belirtmeliyim ki devlet tiyatrolarını canı gönülden destekliyorum.. Yeri geldikçede sinemadan daha fazla tercihimdir..
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
| | #5 |
![]() | Üniversitede gösterilen demi dumrul isimli oyuna gitmiştim en sın
__________________ Wıne Maker---<html>---"nofollow"---</photoshop> |
| | |
| | #6 |
![]() | yanlış hatırlamıyorsam ilkokuldayken okulun kendi konferans salonunda bir tiyatro sergilemişti öğrenciler... bir tek onu seyretmiştim... kurtuluş savaşıyla ilgiliydi... elim ekmek tuttuğu artık ekonomik özgürlüğümün olduğu zamanlarda da tiyatrolar bir bir kapanmaya başlamıştı... o nedenle benim tiyatro kültürüm hiç olmadı... |
| | |
| | #7 |
![]() | geçen sene gitmiştim : ) uyuşturucunun zararları konuluydu...
__________________ kafkaf |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı:
tiyatro daha bir candır, insanların gerçek performanslarını izliyorsunuz ve o kadar başarılı tiyatrocularımız var ki, izlerken şaşıracağınız türden.. ayrıca devlet tiyatrolarında işlenen konularda gayet güzeldir..
__________________ time to re-imagination the world..! | |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
![]() | en son gecen sene istanbul da "küresel zamanlar" adlı oyuna gittim..mimar sinan da..harika bir oyundu..aslında sıklıkla gitmek lazım..tiyatroya her gidişimde "evet daha sık gelmeliyim" derim..ama cıktıktan sonra oyundan gidiş o gidiş..tiyatronun tadı bambaska..neyse öyle işte ![]()
__________________ ---->>theöz<<---- |
| | |
![]() |
| Tags |
| gittiniz, son, tiyatroya, zaman |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |